Τιμολόγηση

Πόσο θα κοστίσει; Καθοριστικός παράγοντας στο συνολικό κόστος μίας φωτογράφισης είναι ο αριθμός των φωτογραφιών που περιλαμβάνονται στην παραγγελία. Επειδή είναι πολύ πιο αποδοτικό να φωτογραφήσουμε μεγάλες ομάδες προϊόντων για αυτό και στις περιπτώσεις πολλών τεμαχίων γίνονται σημαντικές εκπτώσεις. Αναλυτικές τιμές μπορείτε να βρείτε στη σελίδα που αναφέρονται οι τιμές μας.

Πώς μπορώ να πληρώσω; Πριν από την έναρξη της φωτογράφισης των προιόντων σας θα σας στείλουμε την οικονομική μας πρόταση και ένα link με πληροφορίες γι;α το πως θα πληρώσετε.

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες καθώς και Paypal. Μπορώ να έχω έκπτωση εάν έχω πολλές μικρές ομάδες προιόντων; Οι τιμές μας διαμορφώνονται με βάση το πόσο εύκολο είναι να φωτογραφηθούν ομαδικά τα προιόντα. Εξαιτίας αυτού, κάθε έργο τιμολογείται ξεχωριστά με βάση το μέγεθος του.

Αποστολή

Θα στείλετε τα προϊόντα μου πίσω, όταν τελειώσετε; Ναι φυσικά! Το κόστος της επιστροφής αποστολής θα περιλαμβάνεται στο τιμολόγιο σας. Εναλλακτικά, μπορούμε να δωρίσουμε τα προϊόντα σας σε τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα εάν δεν τα θέλετε πίσω.

Έχω ένα προϊόν που είναι πολύ μεγάλο. Μπορείρτε να το φωτογραφίσετε; Αν πρόκειται να στείλετε ασυνήθιστα μεγάλα ή βαριά προϊόντα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αποστολή. Θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι μπορούν να φιλοξενηθούν στο στούντιο μας.

Διαδικασία

Χρειάζεται να είμαι στην Αττική για να δεχτείτε να φωτογραφίσετε τα προϊόντα μου; Όχι. Περίπου το 90% των πελατών μας είναι από την επαρχία. Παρέχουμε υπηρεσίες ανεξάρτητα από την τοποθεσία της επιχείρησής σας. Αλλά εάν είστε εδώ με χαρά θα σας γνωρίσουμε και θα τα πούμε από κοντά!

Πόσο καιρό χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη φωτογράφιση; Τα περισσότερα έργα παραδίδονται σε 1-2 εβδομάδες, εκτός αργιών, από τη στιγμή που θα στείλετε τα προϊόντα σας και θα πληρώσετε. Εάν το σχέδιό σας περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό φωτογραφιών αυτό μπορεί να επιμηκύνει το χρόνο που θα χρειαστούμε για να ολοκληρώσουμε το project. Ειδικά σε περιόδους αιχμής ενδέχεται ο χρόνος να αυξηθεί λόγω φόρτου εργασίας.

Τι γίνεται έαν θέλω να επαναληφθεί η φωρτογράφιση ενός προϊόντος;

Αν έχουμε κάνει εμείς λάθος θα αναλάβουμε να ξαναφωτογραφίσουμε το προιόν σας ή να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες χωρίς χρέωση. Ωστόσο σε περίπτωση που επιθυμείτε επανα-φωτογράφιση για καλλιτεχνικούς ή αισθητικούς λόγους ή για λόγους που προκύπτουν από λάθος του πελάτη ή θα πρέπει να το συζητήσετε με τον υπέυθυνο που χειρίζεται την παραγγελία σας.

Διανομή

Σε ποια μορφή παραδίδονται οι φωτογραφίες;

Οι φωτογραφίες των προϊόντων παρέχονται σε υψηλής ανάλυσης αρχεία, 300 DPI JPEG χρησιμοποιώντας τις μέγιστες ρυθμίσεις ποιότητας σε μέγεθος 3000 × 3000 pixels. Ανάλογα με το σχήμα του προϊόντος, η περίσσεια κενού χώρου μπορεί να περικοπεί αφήνοντας μακρύτερη διάσταση τουλάχιστον 3000 pixels, ενώ η άλλη διάσταση περικόπτεται για να ταιριάζει στο σχήμα του προϊόντος που φωτογραφίζεται.

Οι φωτογραφίσεις Hero είναι 7360 × 4912 pixels (πριν το crop) και παραδίδονται σε μορφή tiff με διαφάνεια. Εκτός από τα πρωτότυπα υψηλής ανάλυσης, ο server μας επιτρέπει να επιλέξετε και εικόνες μικρότερου μεγέθους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο διαδίκτυο.

Πως θα λάβω τις φωτογραφίες μου;

Η παράδοση των ολοκληρωμένων φωτογραφιών γίνεται μέσω ιδιωτικής σελίδας μας στο διαδίκτυο. Με την ολοκλήρωση του έργου σας, θα σας δοθεί μια μοναδική σύνδεση και ο κωδικός πρόσβασης. Έτσι θα δείτε και θα κατεβάσετε άμεσα εικόνες υψηλής ανάλυσης. Εμείς αποθηκεύουμε τις εικόνες σας στον server μας για μελλοντική προβολή και για να μπορείτε να τις κατεβάσετε όποτε θέλετε χωρίς επιπλέον χρέωση.

Τι είδους δικαιώματα έχω για τις φωτογραφίες;

Κατά την τελική παράδοση έχετε τα πλήρη δικαιώματα για τις φωτογραφίες. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να τις χρησιμόποιησετε σε οποιαδήποτε από τις δημοσιεύσεις σας όσες φορές θέλετε, όπως σας αρέσει, χωρίς να οφείλετε να καταθέσετε οποιοδήποτε αντίτιμο σε εμάς. Επιτρέπουμε τη χρήση αυτών των φωτογραφιών σε όλες τις μορφές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης, εκτύπωσης, συσκευασίας, διαδίκτυο, τηλεόραση, κλπ Έχετε τα πνευματικά δικαιώματα και οι φωτογραφίες δεν μπορούν να πωληθούν εκ νέου σε οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια σας.