Φωτογραφίζουμε προσεγγίζοντας αυθεντικές, ζωντανές και φυσικές δημιουργίες. Μοιραζόμαστε την ενέργεια, το συναίσθημα και την προσωπικότητά τους με εικόνες που γιορτάζουν τη ζωή και την καθημερινότητα.

Μας αρέσει να δημιουργούμε εικόνες που λένε μια ιστορία – την δικιά σας ιστορία μετατρέποντας σύντομες στιγμές στο χρόνο σε μνήμες που διατηρούνται για πάντα. Για φωτογραφίες που λένε την αληθινή ιστορία των σχέσεων και γιορτάζουν τις χαρές της ζωής.

Έχουμε μια σειρά επιλογών παρουσίασης από απλές τοποθετημένες εκτυπώσεις, σε όμορφη τέχνη τοίχων με τη μορφή πλαισιωμένων εκτυπώσεων, καμβά και ακρυλικού προσώπου.

 

Επαγγελματικό πορτραίτο σε φόντο

Το αντικείμενο της δουλειάς μας είναι η καταλληλότερη λύση για να πουλήσετε τα προϊόντα σας μέσω του διαδικτύου (E-commerce). Τραβάμε διαυγείς και ευκρινείς φωτογραφίες των προϊόντων σε φόντο λευκό. Όλες οι φωτογραφίσεις γίνονται στο στούντιο μας από επαγγελματίες φωτογράφους και με την καθοδήγηση του Creative Director.

Σας παραδίδουμε το φωτογραφικό υλικό πολύ γρήγορα: Τα περισσότερα project παραδίδονται σε 1-2 εβδομάδες και με την κατάθεση της πληρωμής. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να θέσουμε τα χρονοδιαγράμματα.

 • Μία φωτογραφία €25 η φωτογραφία
 • 1-3 φωτογραφίες (20% έκπτωση) €20 η κάθε μία
 • 4-9 φωτογραφίες (40% έκπτωση) €15 η κάθε μία
 • 10-19 φωτογραφίες (60% έκπτωση) €10 η κάθε μία
 • 20-49 φωτογραφίες (80% έκπτωση) €5 η κάθε μία
 • 50-99 φωτογραφίες (90% έκπτωση) €2.5 η κάθε μία
 • 100-599 φωτογραφίες (93% έκπτωση) €1.75 η κάθε μία
 • 600+ φωτογραφίες (96% έκπτωση) €1 η κάθε μία
 • Παράδοση σε 3 εργάσιμες ημέρες: Επιπρόσθετα 60€ για κάθε 10 φωτογραφίες

 

Οι προσφορές περιλαμβάνουν ευκαιρίες που δεν υπάρχουν αλλού

Δεν υπάρχει πρόσθετη χρέωση για ομαδικές φωτογραφίσεις έως πέντε προϊόντων.
Δεν υπάρχει πρόσθετη χρέωση για επιμήκη προϊόντα που η μεγαλύτερη τους πλευρά φτάνει τα τρία μέτρα.

Δεν υπάρχει πρόσθετη χρέωση σε προϊόντα με γυαλιστερές ή μεταλλικές επιφάνειες.

Δεν υπάρχει πρόσθετη χρέωση για κοσμήματα ή ενδύματα.

Δεν υπάρχει πρόσθετη χρέωση για μαύρο αντί για λευκό φόντο

Δεν υπάρχει πρόσθετη χρέωση για φωτιζόμενα αντικείμενα όπως κεριά η led displays.

 

Χρειάζεστε ομαδικές φωτογραφίσεις για περισσότερα από πέντε τεμάχια ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε ειδικά στηρίγματα; Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες

 

Προδιαγραφές φωτογραφιών

 • Υψηλή ανάλυση 3000 x 3000 pixel σε αρχείο jpeg στα 300 DPI.
 • Λευκό και διαυγές background (RGB 255,255,255) με την εξισορρόπηση σκιών και αντικατοπτρισμών όπου είναι αναγκαίο
 • Επεξεργασία Εικόνας για να αφαιρεθεί σκόνη, τυχόν ελαττώματα και μικροατέλειες
 • Product prep to include steaming garments, stuffing bags, cleaning smudges, and minor assembly.
 • Άμεση αποστολή των φωτογραφιών μέσω ίντερνετ και δωρεάν αποθήκευση τους.
 • Παραχώρηση πνευματικών δικαιωμάτων για να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες όπως και όσο θέλετε.

Πορτραίτο σε διαφάνεια

Οι διαφάνειες μπορούν να προστεθούν σε οποιαδήποτε φωτογραφία δίνοντας στην εικόνα τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικό φόντο. Οι επαγγελματίες φωτογράφοι μας γνωρίζουν και βρίσκουν τη σωστή γωνία από την οποία πρέπει να φωτογραφηθεί το προϊόν σας για να μπορείτε να το συνδυάσετε με όποιο φόντο αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε, όπως η εικόνα που φαίνεται εδώ.

Παραδίδουμε τις φωτογραφίες σε σε μορφή πολυεπίπεδη tiff. Κάθε διαφάνεια παραδίδεται ως αρχείο tiff και περιέχει χωριστά το προϊόν, τη σκιά και το φόντο. Έτσι τα στοιχεία αυτά μπορούν να είναι ανεξάρτητα και να επιλεγεί εάν θα χρησιμοποιηθούν ή όχι.

Προσθέστε $ 8 ανά φωτογραφία

Μεγάλες ομάδες προϊόντων και πολύ σύνθετα αντικείμενα ενδέχεται να κοστίσουν περισσότερο

Πορτραίτο στο γραφείο

Τι είναι η Hero φωτογράφιση; Οι φωτογραφίσεις Hero γίνονται σε φόντο λευκό και περιλαμβάνουν ότι και οι βασικές μας φωτογραφίσεις αλλά παραδίδονται σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, επεξεργασία και διαφάνειες.

Πόσο πολύ μεγαλύτερες είναι οι εικόνες; Τραβώντας φωτογραφίες σε 36 megapixels, κάθε εικόνα έχει μέγεθος 7360 × 4912 pixel. Είναι στην ουσία 4 φορές μεγαλύτερη από το κλασικό μέγεθος για να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή καθαρότητα. Τα τελικά prints (εκτυπώσεις) είναι μεγέθους έως 24 “στα 300 DPI ή 48” στα 150 DPI.

Η επιπλέον “πινελιά”; Συχνά, τα πρωτότυπα προϊόντα και τα δείγματα έχουν ατέλειες και δεν είναι αντιπροσωπευτικά του τελικού προϊόντος. Τα hero shoots ξεπερνούν την τυποποιημένη υπηρεσία φωτογράφισης και διορθώνουν λάθη που δεν θέλουμε να φαίνονται όπως στραβές ετικέτες, λάθος ραφές, μούχλα, ευθυγραμμισμένα κενά, κατεστραμμένες γωνίες σε κουτιά και πολλά άλλα.

Περιλαμβάνει διαφάνειες. Περιλαμβάνουν διαφάνειες που παραδίδονται σε μορφή (πολυεπίπεδη).

 

Τι χρειάζεστε μία παραδοσιακή φωτογράφιση ή φωτογράφιση hero; Σας προτείνουμε τη φωτογράφιση hero εάν θέλετε να έχετε παρουσία στο Amazon.com για την κύρια εικόνα στη λίστα σας. Σας την προτείνουμε επίσης και σε κάθε περίπτωση που η εικόνα πρέπει να είναι εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης και προορίζεται για τη συσκευασία του προϊόντος ή διαφήμιση.

€ 45 ανά φωτογραφία, κατ ‘αποκοπή

 

Ομάδες προϊόντων άνω των 5 τεμαχίων και αντικείμενα που υπερβαίνουν τα 3 μέτρα έχουν επιπλέον επιβάρυνση

Πορτραίτο εξωτερικού χώρου

Ένα φορεμένο ρούχο δεν απαιτεί πάντα ένα μοντέλο. Χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές, είδη ένδυσης μπορούν να φωτογραφηθεί σε ένα μανεκέν που στη συνέχεια απομακρύνεται μέσω post production δημιουργώντας αυτό που οι επαγγελματίες ονομάζουν «μανεκέν φάντασμα» ή «Hollow Man.» Είναι μια καλή λύση που επιτρέπει μια ολοκληρωμένη ματιά, χωρίς να υπάρχει μοντέλο. Κατά την αποστολή ενδυμάτων συνιστάται η επιλογή μεσαίων μεγεθών, εφόσον είναι δυνατόν.

 

€ 45 ανά φωτογραφία, αμοιβή κατ’αποκοπή

Φωτογράφιση LinkedIn

Μία επιπλέον πινελιά για προϊόντα που είναι προτιμότερο να φωτογραφίζονται κατά τη χρήση, για να αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά τους. Το λεγόμενο hand modeling μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας. Το στούντιο μας και οι βοηθοί θα αναδείξουν το προϊόν σας, ενώ οι φωτογράφοι μας θα δώσουν τη σωστή κατεύθυνση. Η επιλογή για το το αν το χέρι θα είναι άντρα ή γυναίκας είναι δική σας επιλογή.

Προσθέτει 20 ευρώ σε κάθε φωτογραφία

Φωτογράφιση Ομάδας – Group

Χρειάζεστε κάτι που δεν αναφέρεται παραπάνω; Μπορούμε να προσαρμόσουμε το φωτογραφικό αποτέλεσμα στις δικές σας ανάγκες και να κάνουμε πιο σύνθετα project από αυτά που περιγράφονται στο πεδίο εφαρμογής των βασικών υπηρεσιών μας και παραπάνω.

Μεγάλες ομάδες και πολύπλοκες φωτογραφίσεις. Μπορούμε να τραβήξουμε ομαδικές φωτογραφίες που υπερβαίνει τα 5 τεμάχια, δημιουργώντας παράλληλα μια ισορροπημένη ρύθμιση η οποία αναδεικνύει τα προϊόντα σας. Προσφέρουμε επίσης την εγκατάσταση και τη σύνθεση όπως το υλικό στο οποίο επάνω θα αναδεικνύονται τα προσόντα σας (πόρτα, είδη υγιεινής, ή έπιπλα).

Ειδικά στηρίγματα: Είτε χρειάζεστε εργαλεία κουζίνας, ή ιατρικό εξοπλισμό με ποτήρια θα συγκεντρώσουμε τα στηρίγματα που απαιτούνται για να αναδειχθούν τα προϊόντα σας στο σωστό πλαίσιο.

Quotes based on size and complexity