Φωτογραφίζουμε προϊόντα

που θα απογειώσουν τις πωλήσεις του eshop σας

Eργαζόμαστε με στόχο να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην φωτογράφιση προϊόντων. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μας μιλούν για ποιοτικό αποτέλεσμα, άμεση φωτογράφιση και προσιτές τιμές. Θέλουμε να αναλάβουμε την φωτογράφιση των προϊόντων σας και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Για να ξεκινήσουμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Διαδικασία

Θέλουμε οι διαδικασίες που ακολουθούμε να είναι απλές και κατανοητές – Το να δουλεύετε μαζί μας είναι εύκολο! Επομένως εάν δεν έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν με εταιρεία φωτογράφισης προϊόντων μην ανησυχείτε, εμείς θα σας καθοδηγήσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος, και θα σας προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν περαιτέρω την εικόνα των προϊόντων σας.

1. Επικοινωνήστε μαζί μας:

Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε μακροσκελείς φόρμες. Εμείς θα γράψουμε την παραγγελία και εσείς θα την υπογράψετε. Εάν θέλετε κάποιες πληροφορίες πριν μας στείλετε τα προϊόντα σας, πείτε μας για το αντικείμενο της δουλειάς σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να μας στείλετε τα προϊόντα σας χωρίς να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα επικοινωνήσουμε εμείς όταν φτάσουν και θα σας στείλουμε μία προσφορά πριν ξεκινήσουμε τη φωτογράφιση.

2. Στείλτε μας τα προϊόντα σας: Πακετάρετε τα προϊόντα σας και στείλτε τα στο φωτογραφικό μας studio στην Καλλιθέα. Επιλέξτε τα καλύτερα προϊόντα σας και αποφύγετε κομμάτια που φέρουν φθορές ή γρατζουνιές. Τοποθετήστε τα με τρόπο ασφαλή για να μην υποστούν ζημιές και βάλτε στο κουτί έγγραφο με βασικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τα στοιχεία σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

3. Φωτογραφίζουμε τα προϊόντα σας στο στούντιο μας: Όταν τα προϊόντα σας φτάσουν στο στούντιό μας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Τώρα που θα έχουμε τα προϊόντα σας θα δούμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες και θα συζητήσουμε με εσάς οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Από τη στιγμή που μας δώσετε έγκριση να προχωρήσουμε και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες πληρωμής, ξεκινά η διασκέδαση. Πάμε λοιπόν να φωτογραφίσουμε τα προϊόντα σας!

4. Κατεβάστε άμεσα και εύκολα τις φωτογραφίες: Μόλις η φωτογράφιση ολοκληρωθεί και συλλεχθεί το υλικό που ανταποκρίνεται στα στανταρ του στούντιο μας θα τις “ανεβάσουμε” σε ιδιωτική συλλογή φωτογραφιών, που μόνο εσείς θα μπορείτε να δείτε. Έτσι θα μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπείτε στο διαδίκτυο και να κατεβάσετε τις φωτογραφίες των προϊόντων σας. Εάν θα χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές ή κάποιες πρόσθετες φωτογραφίσεις (που μπορεί να έχουν πρόσθετο κόστος) θα πρέπει να μας ενημερώσετε για να γίνουν πριν σας στείλουμε πίσω τα πράγματά σας. Όταν το project ολοκληρωθεί με μεγάλη προσοχή θα φροντίσουμε να πακεταριστούν σωστά και με ασφάλεια τα προϊόντα σας για να φτάσουν και πάλι σε εσάς.

Προσιτές Τιμές – Ειδικές τιμές για μαζικές φωτογραφίσεις

 

Για να έχετε τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία φωτογράφου δεν χρειάζεται να πληρώσετε μία περιουσία. Φωτογραφίζουμε προϊόντα όλη τη μέρα και αυτό βοηθά στο να είναι λογικές οι τιμές μας. Δεν αποκλείουμε μικρές προσφορές και αναλαμβάνουμε δουλειές από 60 ευρώ. Εάν έχετε μία μεγαλύτερη παραγγελία αυτό είναι καλό για εμάς αλλά και για εσάς καθώς όσο πιο μεγάλες είναι οι φωτογραφίσεις με βάση τον αριθμό των προιόντων και των φωτογραφιών μπορούμε να σας κάνουμε καλύτερη προσφορά.

Γρήγορη παράδοση

Instant online downloads

Ξέρουμε ότι για εσάς είναι βασικό να έχετε άμεσα τις φωτογραφίες. Για αυτό και προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε όσο πιο γρήγορα γίνεται με βάση τις απαιτήσεις που έχει κάθε project. Συνήθως χρειάζονται μία με δύο εβδομάδες αλλά αν χρειάζεστε τις φωτογραφίες σας πιο άμεσα μπορούμε να σας τις παραδώσουμε μέσα σε τρείς εργάσιμες μέρες. Δείτε τον τιμοκατάλογό μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πουλάτε στο Amazon?

We’re an Amazon Solution Provider

Είμαστε περήφανοι που έχουμε τον τίτλο Amazon Solution Provider. Εάν επομένως θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες σας στο Amazon, είστε στο σωστό μέρος! Μπορούμε να φωτογραφίσουμε τα προϊόντα σας με βάση τις απαιτήσεις του Amazon και να δείχνουν απλά τέλεια!