Νέα Υπηρεσία Δημιουργίας E-shop με ΔΩΡΟ την πρώτη φωτογράφιση! Δες την Προσφορά ➞

Δημιουργία eshop από €900

Δώρο η πρώτη φωτογράφιση προϊόντων ή ρούχων αξίας €300!

Δημιουργία eshop με έκπτωση 50% από 1,800€ μόνο 900€ + δώρο φωτογράφιση αξίας €300

Μόνο για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο και για περιορισμένο αριθμό ηλεκτρονικών καταστημάτων.

ESHOP + PRODUCT PHOTOGRAPHY

Ολοκληρωμένες Λύσεις Eshop

Βελτιστοποιήστε την ψηφιακή παρουσία σας και ανοίξτε τον δρόμο για ατελείωτες ευκαιρίες στο ηλεκτρονικό εμπόριο με την εξειδικευμένη υπηρεσία κατασκευής eshop της Snapium
Αναλαμβάνουμε τον πλήρη σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εξέλιξη του eshop σας, βοηθώντας σας να διευρύνετε το κοινό σας και να επιτύχετε τους στόχους σας στον ψηφιακό χώρο. Αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση και την ενημέρωση των προϊόντων σας online κάνοντας την διαδικασία της κατασκευής και συντήρησης του eshop σας ομαλή, δημιουργική και επιτυχημένη.

SNAPIUM PERFORMANCE ESHOP

Κατασκευή eshop από €900 και δώρο η φωτογράφιση

Στη Snapium, μετατρέπουμε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα! Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία του eshop σας, για να εκτοξεύσουμε τις πωλήσεις των προϊόντων σας. Ποιότητα, προσιτότητα και αποτελεσματικότητα: η επένδυση σας σε καλύτερα χέρια!

SNAPIUM PERFORMANCE ESHOP

Γρήγορο Ε-Shop με βελτιστοποιημένες φωτογραφίες

Ξεχωρίστε στον ψηφιακό κόσμο με το performance Ε-Shop της Snapium! Το μυστικό μας; Βελτιστοποιημένες φωτογραφίες που κλέβουν τις εντυπώσεις και ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη. 

Σε μια εποχή όπου η ταχύτητα και η εικόνα είναι κρίσιμοι παράγοντες για την επιτυχία ενός e-shop, διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες σας θα απολαμβάνουν μια γρήγορη, ομαλή και οπτικά εντυπωσιακή διαδικασία αγοράς. Επενδύστε στο μέλλον του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, επενδύστε στην ποιότητα και την ταχύτητα που προσφέρει το Γρήγορο Ε-Shop της Snapium!

Web Optimized Images

Φωτογραφίες στις σωστές διαστάσεις συμπιεσμένες σε .webp format συμβατές με τις πιο γνωστές πλατφόρμες όπως Shopify, WordPress, Amazon.com, Etsy.com, Ebay.com, Skroutz.gr & BestPrice.gr.

Turbo Boost Hosting

Στην ψηφιακή εποχή, η ταχύτητα καθορίζει τη διαφορά. Με τη φιλοξενία eshop "Turbo Boost Hosting" ττης Snapium, προσφέρουμε μια φόρμουλα απόδοσης που κατακτά το διαδίκτυο.

SEO Ready

Bελτιστοποίηση του Eshop και των φωτογραφιών σχετικά με το Loading Time, τα metadata και περισσότερα από 100 ακόμα πρότυπα για καλύτερο rank στη Google.

24/7 support

Συντήρηση Eshop & Website από 30€ / ώρα

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι το ψηφιακό σας παράθυρο προς τον κόσμο. Όπως ένα φυσικό κατάστημα χρειάζεται τακτική συντήρηση, έτσι και τα ψηφιακά σας εργαλεία χρειάζονται προσοχή για να λειτουργούν αποτελεσματικά.
Ένα σωστά συντηρημένο e-shop προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια, βελτιωμένη χρηστικότητα και συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Επενδύστε στη συντήρηση για να διατηρήσετε τον ψηφιακό σας χώρο την μέγιστη απόδοση.

SNAPIUM PERFROMANCE ESHOP

Δημιουργία Eshop σε 4 Βήματα

Η διαδικασία είναι απλή. Ακολουθήστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα και η δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα έχει ολοκληρωθεί πριν το καταλάβετε.

01.

Κλείστε ραντεβού για συμβουλευτική ΔΩΡΕΑΝ!

Στη Snapium αντιμετωπίζουμε το κάθε project με διαφορετική προσέγγιση και δεν καταφεύουμε σε τυποποιημένες λύσεις. Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε την πιο ταιριαστή λύση για την περίπτωσή σας εντελώς Δωρεάν.

02.

Επιλέξτε το ύφος του eshop & της φωτογράφισης

Μελετάμε την εταιρική σας ταυτότητα και τα προϊόντα σας και σχεδιάζουμε το eshop σας σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του Brand σας. Δεν βασιζόμαστε σε έτοιμα template και κάθε eshop είναι μοναδικό και ξεχωριστό.

03.

Φωτογράφιση Προϊόντων & Κατασκευή eshop

Μόλις λάβουμε τα προϊόντα σας θα δούμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες και θα συζητήσουμε οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις έχετε. Από τη στιγμή που μας δώσετε έγκριση να προχωρήσουμε, ξεκινά η διασκέδαση φωτογράφισης και δημιουργίας του eshop.

04.

Δημιουργία πλάνου πρώθησης μέσω Google ή Social Media

Με την ολοκλήρωση του eshop σας βοηθάμε στα πρώτα βήματα προώθησης έτσι ώστε ξεκινήσετε τις πρώτες πωλήσεις σας! Δημιοργούμε εκπττωτικά κουπόνια, και ξεκινάμε τη διαφήμιση στη Google και στα Social Media.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

+30 πλεονεκτήματα του Ολοκληρωμένου Εshop της Snapium

Σύγχρονες τεχνολογίες, στοχευμένη προσέγγιση, εξατομικευμένες λύσεις, άπαράμιλλη εμπειρία χρήστη, και στρατηγικές που οδηγούν σε σταθερή αύξηση των πωλήσεων σας!
crm services

1/30

Κατασκευάζουμε Eshop με τις πιο γνωστές & έμπιστες πλατφόρμες CMS

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός eshop, η επιλογή της σωστής πλατφόρμας CMS (Διαχείρισης Περιεχομένου) είναι ουσιαστική για την επιτυχία του. Εμείς, στη Snapium, επενδύουμε στις πιο δημοφιλείς και έμπιστες πλατφόρμες για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.
Η επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας εξαρτάται από τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό της κάθε επιχείρησης. Στη Snapium, σας βοηθάμε να βρείτε την τέλεια λύση για τη δική σας μοναδική παρουσία στο διαδίκτυο.

2/30

Σχεδιάζουμε Eshop που ακολουθούν το ύφος της εταιρικής σας ταυτότητας

Η διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας σας πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από μια απλή βιτρίνα των προϊόντων σας και να αντανακλά την ουσία, τις αξίες και το ύφος του Brand σας.

Στη Snapium, δίνουμε έμφαση στην ολοκληρωμένη σχεδίαση eshop που αντανακλά πιστά την εταιρική και προϊόντική σας ταυτότητα. Με έναν συνδυασμό υψηλής ποιότητας φωτογραφιών, συνεπούς χρήσης των χρωμάτων και των γραφικών σας, καθώς και ενσωμάτωση του εταιρικού σας σλόγκαν, εγγυόμαστε ότι το eshop σας θα λειτουργεί ως ένας δυναμικός ψηφιακός πρεσβευτής της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο.
branding solutions
payment check out

3/30

Απλή & Γρήγορη πλοήγηση χρήστη: Από την Αγορά μέχρι το Check Out

Εστιάζουμε στην απλότητα και την ταχύτητα, εξασφαλίζοντας ότι η διαδικασία αγοράς είναι τόσο άνετη όσο και αποτελεσματική για τον κάθε επισκέπτη.

Στη Snapium, κατανοούμε τη σημασία της άμεσης και απρόσκοπτης εμπειρίας για τους επισκέπτες των eshop. Προσφέρουμε μια πλατφόρμα ηλέκτρονικού καταστήματος όπου οι πελάτες μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα από την αναζήτηση προϊόντος, στην προσθήκη στο καλάθι, και τελικά στο ολοκληρωτικό check out, χωρίς σύγχυση ή καθυστερήσεις. 

4/30

Απλή Διαχείριση eshop, παραγγελιών και προϊόντων

Γνωρίζουμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας, γι’ αυτό και έχουμε σχεδιάσει το σύστημα διαχείρισης του eshop σας να είναι τόσο απλό όσο και ισχυρό.

Με μερικά μόνο κλικ, μπορείτε να προσθέτετε ή να επεξεργάζεστε προϊόντα, να παρακολουθείτε παραγγελίες και να διαχειρίζεστε το απόθεμά σας. Ο σχεδιασμός μας είναι έτσι δομημένος ώστε να ελαχιστοποιεί τον χρόνο που απαιτείται για τη διαχείριση του eshop, επιτρέποντάς σας να επικεντρώνεστε σε αυτό που κάνετε καλύτερα: να αυξάνετε τις πωλήσεις και να προσφέρετε εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες σας.

5/30

Responsive Σχεδιασμός eshop

Στις μέρες μας εννοείται ότι ένα eshop πρέπει να είναι προσβάσιμο και λειτουργικό σε κάθε συσκευή – είτε πρόκειται για έναν υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Ο responsive σχεδιασμός μας διασφαλίζει ότι το eshop σας προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης του χρήστη, παρέχοντας μια άριστη εμπειρία περιήγησης ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται. Η ευκολία στην πλοήγηση, η σαφής παρουσίαση προϊόντων και η απρόσκοπτη διαδικασία αγοράς παραμένουν σταθερές, ενώ οι πελάτες μπορούν να ψωνίζουν άνετα από το περιβάλλον της επιλογής τους. Στην ψηφιακή εποχή, η προσβασιμότητα σε όλες τις συσκευές είναι όχι μόνο επιθυμητή, αλλά απαραίτητη – και εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό.

6/30

Διασύνδεση του Eshop με εταιρίες Courier

Η διασύνδεση με μία ή περισσότερες εταιρείες courier μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα με διάφορους τρόπους.

Διασυνδέοντας το eshop σας με τις εταιρείες courier, αυτοματοποιείται σε μγάλο βαθμό η διαδικασία αποστολής και παρακολούθησης των παραγγελιών. Από τη στιγμή που ο πελάτης σας ολοκληρώνει την παραγγελία, όλες οι απαραίτητες πληροφορίες μεταφέρονται άμεσα στην εταιρεία courier, εξασφαλίζοντας γρήγορη παράδοση και υψηλή ικανοποίηση του πελάτη. Αυτή η άμεση διασύνδεση εξαλείφει τυχόν σφάλματα ή καθυστερήσεις, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία ψωνίων για τους πελάτες σας και αποτελεσματική διαχείριση για εσάς.

7/30

Eshop βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης: SEO (Search Engine Optimization)

Στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, η ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης είναι ζωτικής σημασίας. Κάθε eshop που δημιουργούμε δεν αποτελεί απλώς μια ψηφιακή βιτρίνα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, αλλά ένα εργαλείο που έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για τις μηχανές αναζήτησης.
Το SEO (Search Engine Optimization) δεν είναι απλά ένα “επιπλέον” χαρακτηριστικό που προσθέτουμε στο eshop σας· είναι στον πυρήνα της κατασκευής του. Εργαζόμαστε εξαρχής για να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης, προσελκύοντας περισσότερους επισκέπτες και μετατρέποντας τους σε πελάτες.

8/30

Εργαλεία Αναζήτησης με Φίλτρα σύμφωνα με χρώμα, μεγεθος κ.α.

Στην εποχή του προσαρμοσμένου online shopping, ο χρήστης ζητάει περισσότερη ακρίβεια, ταχύτητα και ευελιξία στην αναζήτηση προϊόντων. Το eshop που δημιουργούμε για εσάς ενσωματώνει εξελιγμένα εργαλεία αναζήτησης με φίλτρα, ώστε ο πελάτης σας να μπορεί να επιλέξει ακριβώς αυτό που ψάχνει.
Είτε θέλει να βρει ένα συγκεκριμένο χρώμα, ένα συγκεκριμένο μέγεθος, ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό που είναι σημαντικό για την αγορά του, τα φίλτρα αναζήτησης του eshop σας τον καθοδηγούν απρόσκοπτα. Το αποτέλεσμα; Μια εμπειρία ψώνισμα αποτελεσματική, άμεση και ικανοποιητική, που ενισχύει τις πωλήσεις και αυξάνει την πιστότητα των πελατών.
crosseling
9/30

Διασύνδεση eshop με Aggregators τύπου Skroutz, Best Price & Glami

Η διασύνδεση ενός eshop με aggregators όπως το Skroutz, το Best Price και το Glami προσφέρει μια σημαντική αναβάθμιση στην παρουσία και την προβολή των προϊόντων σας στο διαδίκτυο.

Μέσα από αυτές τις πλατφόρμες, το eshop σας μπορεί να κερδίσει άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες που αναζητούν τα προϊόντα σας, συγκρίνοντας τιμές και προσφορές. Η διασύνδεση εξασφαλίζει επίσης ότι το eshop σας παραμένει ανταγωνιστικό, δείχνοντας τις πιο ελκυστικές τιμές και προσφορές σε πραγματικό χρόνο. Αυτό μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις, να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των πελατών και να καταστήσει το eshop σας πρώτη επιλογή για πολλούς χρήστες που ψωνίζουν online.

10/30

Δυνατότητα Cross Selling & Up Selling για αύξηση του Μ.Ο. πωλήσεων

Εφαρμόζοντας αυτές τις τακτικές, όχι μόνο αυξάνετε το Μ.Ο. πωλήσεων αλλά και προσφέρετε μια πιο πλούσια εμπειρία αγοράς στον πελάτη, καθώς τον βοηθάτε να ανακαλύψει προϊόντα που ίσως δεν είχε σκεφτεί αρχικά.

Με το Cross Selling, προτείνετε στον πελάτη συμπληρωματικά προϊόντα που ταιριάζουν ή σχετίζονται με αυτά που πρόκειται να αγοράσει. Για παράδειγμα, εάν αγοράζει έναν υπολογιστή, του προτείνετε και μια τσάντα μεταφοράς γι’ αυτόν. 

Με το Up Selling, προωθείτε πιο ακριβά προϊόντα ή εκδόσεις του ίδιου προϊόντος προς τον πελάτη, πείθοντάς τον για τις υπεροχές ή τα πρόσθετα χαρακτηριστικά τους. Για παράδειγμα, αν κάποιος εξετάζει ένα συγκεκριμένο μοντέλο κινητού τηλεφώνου, μπορείτε να του προτείνετε την premium έκδοση του ίδιου μοντέλου. 

cross selling method
erp software

11/30

Διασύνδεση με τα πιο γνωστά ERP εμπορικά προγράμματα

Η διασύνδεση του eshop σας με τα πιο γνωστά και αξιόπιστα ERP εμπορικά προγράμματα εγγυάται απρόσκοπτη διαχείριση παραγγελιών, αποθεμάτων και λογιστικών διαδικασιών.
Η ενσωμάτωση με τα κορυφαία ERP εμπορικά προγράμματα αποτελεί πλέον απαραίτητο εργαλείο για τον σύγχρονο eshop. Με τη διασύνδεση αυτή, εγγυόμαστε συνεχή, απρόσκοπτη και αυτοματοποιημένη ροή δεδομένων μεταξύ των συστημάτων σας. Από την αυτόματη ενημέρωση των αποθεμάτων, μέχρι τη διαχείριση των οικονομικών σας, προσφέρουμε μια λύση που οδηγεί σε αποδοτικότητα, εξοικονόμηση χρόνου και αυξημένη ευχαρίστηση του πελάτη

12/30

Προσωποποιημένα Κουπόνια & Κωδικοί Έκπτωσης προϊόντων

Στη Snapium, κατανοούμε τη δύναμη των προσωποποιημένων προσφορών και σχεδιάζουμε λύσεις για eshop που επιτρέπουν εύκολη διαχείριση, δημιουργία και παρακολούθηση των προσφορών σας.
Τα προσωποποιημένα κουπόνια και οι κωδικοί έκπτωσης είναι ισχυρά εργαλεία προώθησης στο ψηφιακό εμπόριο. Δίνοντας στους πελάτες σας μοναδικές προσφορές που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες τους, μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις, να ενθαρρύνετε τις επαναλαμβανόμενες αγορές και να ενισχύσετε την πιστότητα της βάσης πελατών σας
offers and coupons
eshop blog

13/30

Ενσωματωμένο Blog για Νέα και Προσφορές

Κατασκευάστε έναν ζωντανό διαδικτυακό χώρο όπου οι επισκέπτες θα επιστρέφουν ξανά και ξανά για να διαβάζουν, να μαθαίνουν και να αγοράζουν!

Η ενημέρωση και η κοινότητα είναι ζωτικής σημασίας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Γι’ αυτό, στο Eshop μας, περιλαμβάνουμε ένα ενσωματωμένο Blog, όπου μπορείτε να δημοσιεύετε τα τελευταία νέα, τις πιο καυτές προσφορές και να μοιράζεστε πληροφορίες με τους πελάτες σας.

14/30

Λειτουργία σύγκρισης προϊόντων του eshop

Η λειτουργία σύγκρισης προϊόντων επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν χαρακτηριστικά, τιμές και κριτικές προτού ολοκληρώσουνε τις αγορές τους. 

Συνολικά, η λειτουργία σύγκρισης προϊόντων προσφέρει στους πελάτες μια πιο ενημερωμένη και ευκολότερη εμπειρία αγορών, επιτρέποντάς τους να κάνουν πιο ουσιαστικές αποφάσεις βάσει των αναγκών και των προτιμήσεών τους.
σύγκριση προϊόντων
automatic calculation according address

15/30

Αυτόματος υπολογισμός μεταφορικών βάσει προορισμού ή βάρους προϊόντων

Εξασφαλίστε ότι οι πελάτες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος γνωρίζουν την ακριβή χρέωση πριν ολοκληρώσουν την αγορά τους, δημιουργώντας μια άνετη και διαφανή εμπειρία αγορών.

Με την νέα λειτουργία αυτόματου υπολογισμού μεταφορικών, μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας ακριβείς και διαφανείς εκτιμήσεις για τα έξοδα αποστολής. Όταν εισαγάγεται ο προορισμός ή το βάρος των προϊόντων το σύστημα υπολογίζει το κόστος αυτόματα. 

16/30

Δυνατότητα επιπλέον χρέωσης μεταφορικών σε αντικαταβολές και σε απομακρυσμένες περιοχές

Η εμπειρία μας έχει δείξει πως υπάρχουν περιοχές που μπορεί να απαιτούν επιπλέον διαδικασίες και μεταφορικά κόστη και γι’αυτό σας παρέχουμε την ευελιξία να προσαρμόσετε τα κόστη ανάλογα με τις ανάγκες και την τοποθεσία των πελατών.
Εξασφαλίστε ότι οι πελάτες σας γνωρίζουν τη δική τους ακριβή χρέωση πριν ολοκληρώσουν την αγορά τους, δημιουργώντας μια διαφανή εμπειρία αγορών. Με τη δυνατότητα προσαρμογής των μεταφορικών χρεώσεων, είστε σε θέση να παρέχετε ακριβείς και δίκαιες εκτιμήσεις, αφήνοντας την ανάγκη για διαπραγμάτευση πίσω. Είτε πρόκειται για απομακρυσμένες περιοχές είτε για περιοχές με ειδικές απαιτήσεις, η δυνατότητα προσαρμογής των μεταφορικών χρεώσεων είναι εδώ για να εξυπηρετήσει τις μοναδικές σας ανάγκες και να προσφέρει πλήρη ευχαρίστηση στους πελάτες σας.
payment on delivery
automatic calculation according address

17/30

Διαχειριστικό Περιβάλλον για τους Πελάτες με ιστορικό παραγγελειών

Εξασφαλίστε ότι οι πελάτες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος γνωρίζουν την ακριβή χρέωση πριν ολοκληρώσουν την αγορά τους, δημιουργώντας μια άνετη και διαφανή εμπειρία αγορών.

Με την νέα λειτουργία αυτόματου υπολογισμού μεταφορικών, μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας ακριβείς και διαφανείς εκτιμήσεις για τα έξοδα αποστολής. Όταν εισαγάγεται ο προορισμός ή το βάρος των προϊόντων το σύστημα υπολογίζει το κόστος αυτόματα. 

18/30

Δυνατότητα Μαζικών Εκπτώσεων ανά κατηγορία προϊόντος

Εξοικονομίστε χρόνο τις περιόδους των εκπτώσεων εφαρμόζοντας μαζικά εκπτώσεις προϊόντων, εύκολα, γρήγορα και απλά.

Επιλέξτε σε ποιες από τις κατηγορίες προϊόντων του eshop σας θέλετε να κάνε έκπτωση, ορίστε το ποσοστό και εφαρμόστε με ένα μόνο κλίκ. Μπορείτε να επιλέξετε το διάστημα που θα διαρκέσει η έκπτωση,  να εξαιρέσεται προϊόντα από το σύνολο ή ακόμα και να ορίσετε περισότερες από μια ημερομηνίες εκπτώσεων για το eshop σας μέσα στη χρονιά!

payment method
wishlist

19/30

Λειτουργία αποθήκευσης Αγαπημένων Προϊόντων / Wishlist

Με τη λειτουργία Wishlist, οι επισκέπτες του e-shop σας μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους λίστα από τα αγαπημένα προϊόντα, αποθηκεύοντας τα για μελλοντικές αγορές.

Αυτή η προσωπική “γωνιά” είναι το κλειδί για πιο συνδεδεμένες και αναζωογονημένες αγορές. Επιτρέψτε στους πελάτες σας να ανακαλύψουν την ευκολία της προετοιμασίας για τις επόμενες αγορές τους, δημιουργώντας μια λίστα με τα προϊόντα που τους αρέσουν περισσότερο.

20/30

+7 Διαθέσιμοι Τρόποι Πληρωμής online & offline

Από ασφαλείς online πληρωμές με πιστωτικές κάρτες, μέχρι κλασικές offline επιλογές όπως αντικαταβολή και τραπεζική κατάθεση, το eshop σας προσφέρει ευελιξία και εξυπηρέτηση.
Οι πολλές επιλογές τρόπου πληρωμής, βοηθάνε τον πελάτη να ολοκληρώσει τις αγορές του με τον τρόπο που τον εξυπηρετεί καλύτερα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να κάνει το εμπορικό ταξίδι των επισκεπτών πιο απλό, προσφέροντας επιλογές που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες και προτιμήσεις.
payment method

21/30

Eshop με 1 Click Checkout για μεγιστοποίηση των πωλήσεων

Το μέλλον των αγορών είναι εδώ και είναι τόσο απλό όσο ένα κλικ. Με την πρωτοποριακή λειτουργία 1 Click Checkout, αναπτύσσουμε την αγοραστική εμπειρία των επισκεπτών του eshop προς νέα ύψη.

Ξεχάστε τα μακροσκελή καλάθια και την επαναλαμβανόμενη εισαγωγή δεδομένων – τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με μόνο ένα κλικ. Επιτρέψτε στους πελάτες σας να απολαύσουν την ανέσεια της άμεσης αγοράς με την ασφάλεια και την ταχύτητα που προσφέρει η λειτουργία 1 Click Checkout. Με αυτή την εξαιρετική δυνατότητα, η μεγιστοποίηση των πωλήσεων γίνεται πιο απλή από ποτέ. Οι πελάτες σας μπορούν να αγοράζουν εύκολα και γρήγορα, κάνοντας την αγοραστική τους εμπειρία πιο απλή και απολαυστική.

22/30

Eshop Σύμφωνο με τον κανονισμό GDPR

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών σας. Ακολουθούμε τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR), προσφέροντας σας ένα ασφαλές και αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Καθώς επενδύουμε στην τεχνολογία και την ασφάλεια, εξασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει το eshop σας παραμένουν απόλυτα προστατευμένα και χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που έχει συναινέσει ο κάθε πελάτης. Κάθε αγορά στο Eshop μας είναι μια εμπειρία εμπιστοσύνης και διαφάνειας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
e shop Privacy
e shop chat with customer

23/30

Δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας με τους πελάτες (Live Chat)

Επικοινωνήστε άμεσα, απαντήστε σε ερωτήσεις και προσφέρετε βοήθεια σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας μια αψεγάδιαστη εμπειρία για τους πελάτες σας.
Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να διευκολύνετε τις αγορές, να λύνετε απορίες και να δημιουργείτε στενές σχέσεις με το κοινό σας. Μη χάνετε καμία ευκαιρία να συνδεθείτε με τους πελάτες σας, προσφέροντάς τους προσαρμοσμένη και αμεσότερη εξυπηρέτηση μέσω της δυνατότητας ζωντανής συνομιλίας.

24/30

Google ReCaptcha για περιορισμό των Spam Email

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών σας. Ακολουθούμε τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR), προσφέροντας σας ένα ασφαλές και αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Καθώς επενδύουμε στην τεχνολογία και την ασφάλεια, εξασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει το eshop σας παραμένουν απόλυτα προστατευμένα και χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που έχει συναινέσει ο κάθε πελάτης. Κάθε αγορά στο Eshop μας είναι μια εμπειρία εμπιστοσύνης και διαφάνειας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
e shop Privacy
e shop chat with customer

25/30

Σύνδεση με Google Analytics 4

Επικοινωνήστε άμεσα, απαντήστε σε ερωτήσεις και προσφέρετε βοήθεια σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας μια αψεγάδιαστη εμπειρία για τους πελάτες σας.
Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να διευκολύνετε τις αγορές, να λύνετε απορίες και να δημιουργείτε στενές σχέσεις με το κοινό σας. Μη χάνετε καμία ευκαιρία να συνδεθείτε με τους πελάτες σας, προσφέροντάς τους προσαρμοσμένη και αμεσότερη εξυπηρέτηση μέσω της δυνατότητας ζωντανής συνομιλίας.

Οικονομική & Aξιόπιστη Φιλοξενία ηλεκτρονικών καταστημάτων

Επιλέγοντας την κατάλληλη φιλοξενία για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, επενδύετε στην απρόσκοπτη λειτουργία και στην εμπιστοσύνη των πελατών σας. Η σωστή επιλογή μπορεί να συνδυάζει οικονομία και αξιοπιστία, καθιστώντας την εμπειρία αγορών ευχάριστη και αξέχαστη για τον πελάτη.

Συχνές Ερωτήσεις

Ανακαλύψτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για τη φωτογράφιση των προϊόντων σας. Σε κάθε περίπτωση καλέστε μας στο 2104404411 για περισσότερες πληροφορίες.

Ποια είναι η καταλληλότερη πλατφόρμα να κατασκευάσω το eshop μου;

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που μπορείτε να επιλέξετε για το eshop σας, αλλά ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι το Shopify, το Woocommerce, τo Opencart και το Magento. Διαβάστε το άρθρο μας για περισσότερες πληροφορίες στο κάθε cms.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ESHOP

Τιμοκατάλογος & Προδιαγραφές

Προσφέρουμε μια διαφανή και αξιόπιστη λύση για την ηλεκτρονική σας παρουσία και τη δημιουργία του eshop σας. Καμία κρυφή χρέωση, καμία υποχώρηση στην ποιότητα. Αποκτήστε ένα ESHOP που θα σας ανήκει αποκλειστικά και για πάντα. Σας προτρέπουμε να δείτε το portfolio μας, ώστε να εκτιμήσετε την ποιότητα στα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουμε κατασκευάσει. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και, για αυτόν τον λόγο, παρέχουμε 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων* σε περίπτωση που οι υπηρεσίες μας δεν σας ικανοποιήσουν.

* Σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, σας επιστρέφουμε το 100% των χρημάτων πουέχετε δώσει! Η υπηρεσία παύει να ισχύει 30 ημέρες από το λανσάρισμα του eshop / website. Η φωτογράφιση προϊόντων ως Δώρο γίνεται με την ολοκλήρωση του eshop και αφού έχουν εξοφληθεί το κόστος δημιουργίας του eshop.

Blog για το eshop

Νέα, πληροφορίες, συμβουλές, για την επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων.
white background
Φωτογράφιση Προϊόντων
Snapium Product Photography

Γιατί λευκό φόντο στις φωτογραφίες προϊόντων;

Οι εικόνες με λευκό φόντο είναι πολύ δημοφιλείς, ειδικά στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και στην διαφήμιση προϊόντων για μια σειρά από χαρακτηριστικά που αναλύουμε σε αυτό το άρθρο. 

Διάβασε το άρθρο »
τι είναι τα jpeg
Φωτογράφιση Προϊόντων
Snapium Product Photography

Τι είναι τα jpg, png, gif, psd, webp, tiff και ποιες οι διαφορές τους;

Τα αρχεία jpg, png, gif, webp, tiff, psd και pdf είναι διάφορες μορφές αποθήκευσης εικόνων στον υπολογιστή. Κάθε μορφή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και χρήσεις.

Διάβασε το άρθρο »
what is webp?
Φωτογράφιση Κοσμημάτων
Snapium Product Photography

Τι είναι τα Webp αρχεία;

Το WebP (Web Picture Format) είναι ένα σύγχρονο μορφότυπο εικόνας που αναπτύχθηκε από την Google. Είναι σχεδιασμένο να είναι μια πιο αποτελεσματική και αναβαθμισμένη μορφή εικόνας από το JPEG και το PNG, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα εικόνας σε μικρότερο μέγεθος αρχείου.

Διάβασε το άρθρο »