Φωτογράφιση κοσμημάτων

Φωτογραφίζουμε τα κοσμήματά σας στο studio μας ή στο χώρο σας και σας παραδίδουμε φωτογραφίες έτοιμες για E-shop, Καταλόγους, Lookbook & Social Media. Θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου στιλ φωτογράφισης που θα ανδείξει στο μέγιστο τα κοσμήματά σας.

φωτογράφιση προϊόντων για eshop
φωτογράφιση προϊόντων και ρούχων
SNAPIUM PRODUCT PHOTOGRAPHY

Φωτογράφιση κοσμημάτων για E-shop

Το πιο σημαντικό κεφάλαιο της πώλησης κοσμημάτων online, είναι η αψεγάδιαστη αποτύπωσή τους στον φωτογραφικό φακό. Με χαμηλής ποιότητας φωτογραφίες χάνετε πωλήσεις.

Η φωτογράφιση κοσμημάτων παρουσιάζει πολλές προκλήσεις ακόμα και μετά τη φωτογράφιση. Είτε πρόκειται για χρυσό δαχτυλίδι, κολιέ από πολύτιμους λίθους, ασημένια κομμάτια ή ρολόι, στη Snapium έχουμε αναπτύξει διαδικασίες παραγωγής που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά τους κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Web Optimized

Φωτογραφίες συμβατές με τις πιο γνωστές πλατφόρμες όπως Shopify, Wordpress, Amazon.com, Etsy.com, Ebay.com, Skroutz.gr & BestPrice.gr.

Πλήρη Δικαιώματα Χρήσης

Τα δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών ανήκουν μόνο σε εσάς. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ελεύθερα χωρίς κρυφές χρεώσεις.

SEO Ready

Bελτιστοποίηση των φωτογραφιών σχετικά τον τύπο του αρχείου, την ανάλυση, το μέγεθος, την ονομασία για καλύτερο rank στη Google.

φωτογράφιση κοσμημάτων και επιβράβευση

Πρόγραμμα επιβράβευσης για σταθερές συνεργασίες.

Επιβραβεύουμε τις μόνιμες συνεργασίες με δωρεάν φωτογραφίσεις και εκπτώσεις για πελάτες με βάση των όγκο φωτογράφισεών τους.

Προσφέρουμε μόνιμες εκπτώσεις έως και δωρεάν φωτογραφίσεις για πελάτες που θα μας προσφέρουν νέες συνεργασίες.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτοιμοι σε 4 Βήματα

Κάθε φωτογράφιση έχει διαφορετικές ανάγκες. Για να καταφέρουμε να αναδείξουμε τη διαφορετικότητα του κάθε ρούχου ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα.

01.

Μελετάμε τις ανάγκες σας

Πριν ξεκινήσουμε όποιες διαδικασίες συζητάμε μαζί τις ανάγκες σας και προτείνουμε το καλύτερο τρόπο που θα αναδείξει τα κοσμήματά σας.

02.

Αφαιρούμε ατέλειες

Ακόμα και τα πιο ακριβά κοσμήματα περνάνε από ειδική επεξεργασία όπου αφαιρούμε χειροκίνητα γρατζουνιές, σκόνες και σημάδια που μπορεί να μη φαίνονται με γυμνό μάτι.

03.

Ρετουσάρουμε τα κοσμήματα

Διορθώνουμε τα χρώματα σύμφωνα με την κάθε ποιότητα. Οι πολύτιμοι λίθοι ακονίζονται και καθαρίζονται για να δείξουν μέγιστο σπινθηρισμό και τις όμορφες όψεις τους.

04.

Βελτιστοποιούμε την κάθε εικόνα

Οι φωτογραφίες ευθυγραμμίζονται και ισιώνουν ώστε το κόσμημα να βρίσκεται στο κέντρο. Στη συνέχεια περικόπτεται στην τέλεια διάσταση για να ταιριάζει με τον ιστότοπό σας

φωτογράφιση κοσμημάτων στο studio

Φωτογράφιση Κοσμημάτων στο Studio.

Ένα κόσμημα αποτελείται συνήθως από πολλά στοιχεία και υλικά. Για να φωτιστεί επαρκώς και να φανούν όλες του οι λεπτομέρειες του, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο επαγγελματικός φωτισμός.

Στη Snapium έχουμε ένα πλήρες ελεγχόμενο σύστημα φωτισμού και βρίσκουμε πάντοτε τη σωστή γωνία από την οποία πρέπει να φωτογραφηθεί το κόσμημά σας για να αναδειχθεί η πραγματική ομορφιά του.

Φωτογράφιση Κοσμημάτων με Μοντέλο.

Το ανθρώπινο σώμα και δη το γυναικείο αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα «ντεκόρ» στην φωτογράφιση κοσμημάτων. Στη Snapium η φωτογράφιση με φυσικό μοντέλο μπορεί να είναι από μόνη της ένα έργο τέχνης.

Πέραν του επαγγελματισμού που αποπνέει, αποτελεί το απόλυτο θέλγητρο για για τους υποψήφιους πελάτες καθώς ζωντανεύει - οπτικοποιεί τα κοσμήματά σας με αποτέλεσμα να θέλουν να τα αποκτήσουν

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
φωτογράφιση κοσμημάτων σε μοντέλο
φωτογράφιση κοσμημάτων ομαδική

Συλλογική φωτογράφιση Κοσμημάτων.

Απεικονίζουμε τη συλλογή των κοσμημάτων σας με μοναδικό τρόπο που αναδεικνύει ισάξια όλα τα κοσμήματα.

Μενταγιόν, δαχτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια «ποζάρουν» στον φωτογραφικό φακό της Snapium δημιουργώντας συνθέσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εξειδικευμένες Φωτογραφίσεις Προϊόντων Concept.

Μπορούμε να προσαρμόσουμε το φωτογραφικό αποτέλεσμα στις δικές σας ανάγκες και να αναλάβουμε και τα πιο σύνθετα project.

Δημιουργούμε ισορροπημένες συνθέσεις από ομαδικές φωτογραφίες που υπερβαίνουν τα 5 τεμάχια, αναδεικνύοντας το σύνολο των κοσμημάτων σας. Χρησιμοποιούμε ειδικά στηρίγματα, όπου απαιτούνται, για να αναδειχθούν τα κοσμήματά σας στο σωστό πλαίσιο.

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ

Δείγματα Φωτογράφισης Κοσμημάτων

Παρέχουμε την καταλληλότερη λύση για να παρουσιάσετε και να πουλήσετε τα προϊόντα σας μέσα από το internet και τους έντυπους καταλόγους. Τραβάμε διαυγείς και ευκρινείς φωτογραφίες των προϊόντων σε λευκό ή μαύρο φόντο, σε διαφάνεια και σε concept.

Συχνές Ερωτήσεις

Καθοριστικός παράγοντας στο συνολικό κόστος μίας φωτογράφισης είναι ο αριθμός των φωτογραφιών που περιλαμβάνονται στην παραγγελία. Επειδή είναι πολύ πιο αποδοτικό να φωτογραφήσουμε μεγάλες ομάδες προϊόντων στις περιπτώσεις πολλών τεμαχίων γίνονται σημαντικές εκπτώσεις. Οι σταθερές και επαναλαμβανόμενες συνεργασίες ανταμείβονται με σημαντικές εκπτώσεις.
Πολλοί πελάτες μας είναι από την επαρχία ή το εξωτερικό. Παρέχουμε υπηρεσίες ανεξάρτητα από την τοποθεσία της επιχείρησής σας. Αλλά εάν είστε εδώ με χαρά θα σας γνωρίσουμε και θα τα πούμε από κοντά! Στο πλαίσιο προστασίας και προληπτικών μέτρων απέναντι στον Covid-19, αναλαμβάνουμε την παραλαβή και την επιστροφή των προϊόντων σας εντός Αττικής, Δωρεάν.
Αν έχουμε κάνει εμείς λάθος θα αναλάβουμε να ξαναφωτογραφίσουμε το προϊόν σας ή να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες χωρίς χρέωση. Ωστόσο σε περίπτωση που επιθυμείτε επανα-φωτογράφιση για καλλιτεχνικούς ή αισθητικούς λόγους ή για λόγους που προκύπτουν από λάθος του πελάτη ή θα πρέπει να το συζητήσετε με τον υπεύθυνο που χειρίζεται την παραγγελία σας.
Με την τελική παράδοση έχετε τα πλήρη δικαιώματα για τις φωτογραφίες σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να τις τις χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε από τις δημοσιεύσεις σας όσες φορές θέλετε, όπως σας αρέσει, χωρίς να οφείλετε να καταθέσετε οποιοδήποτε αντίτιμο σε εμάς. Επιτρέπουμε τη χρήση αυτών των φωτογραφιών σε όλες τις μορφές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης, εκτύπωσης, συσκευασίας, διαδίκτυο, τηλεόραση, κλπ Έχετε τα πνευματικά δικαιώματα και οι φωτογραφίες δεν μπορούν να πωληθούν εκ νέου σε οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια σας.

Τιμοκατάλογος & Προδιαγραφές

Στη Snapium θέλουμε τιμές που να ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Καλέστε μας για να συζητήσουμε από κοινού την φωτογράφισή σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.

 • 4-9 φωτογραφίες

 • €15

  έκπτωση 40%
 • Ανάλυση 3000 x 3000 px
 • jpeg/ 300 DPI
 • Λευκό φόντο με σκιά
 • Χρωματικός έλεγχος
 • παράδοση από 3 ημέρες
 • 20-49 φωτογραφίες

 • €2.5

  έκπτωση 80%
 • Ανάλυση 3000 x 3000 px
 • jpeg/ 300 DPI
 • Λευκό φόντο με σκιά
 • Χρωματικός έλεγχος
 • παράδοση από 4 ημέρες
 • 50-99 φωτογραφίες

 • €1.75

  έκπτωση 90%
 • Ανάλυση 3000 x 3000 px
 • jpeg/ 300 DPI
 • Λευκό φόντο με σκιά
 • Χρωματικός έλεγχος
 • παράδοση από 6 ημέρες
 • 600+ φωτογραφίες

 • €1

  έκπτωση 96%
 • Ανάλυση 3000 x 3000 px
 • jpeg/ 300 DPI
 • Λευκό φόντο με σκιά
 • Χρωματικός έλεγχος
 • παράδοση από 8 ημέρες

* Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές. Οι τελική τιμή της φωτογράφισης αναγράφεται στην επίσημη προσφορά βάση του συνόλου των αναγκών σας που σας αποστέλλεται γραπτά, μετά από αίτημα ενδιαφέροντος.

Επαγγελματική Φωτογράφιση κοσμημάτων

Φωτογραφικό Blog

Νέα, πληροφορίες, συμβουλές, για την επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων.

φωτογράφιση ρούχων
Νόμιμη Χρήση Φωτογραφιών
Διαβάστε τι ισχύει στην Ελλάδα για τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών.
φωτογράφιση ρούχων
Οδηγός Φωτογράφισης Κοσμημάτων
Σας αποκαλύπτουμε τα βασικά βήματα της επιτυχίας για την φωτογράφιση ρούχων!
φωτογράφιση ρούχων
Τι είναι τα jpg, png, και gif αρχεία;
Τα Jpg είναι αρχεία εικόνας συμπιεσμένα, για φωτογραφίες με σχετικά χαμηλό μέγεθος.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Στείλτε μας email
info@snapium.gr
Καλέστε μας
+30 210 4404411