Φωτογράφιση ρούχων από 1€

Φωτογραφίζουμε τα ρούχα σας στο studio μας ή στο χώρο σας και σας παραδίδουμε φωτογραφίες έτοιμες για E-shop, Καταλόγους, Lookbook & Social Media. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο στιλ φωτογράφισης που αναδεικνύει περισσότερα τα ρούχα σας.

φωτογράφιση προϊόντων για eshop
φωτογράφιση προϊόντων και ρούχων
SNAPIUM PRODUCT PHOTOGRAPHY

Φωτογράφιση Ρούχων για Eshop

Το ηλεκτρονικό εμπόριο τα τελευταία χρόνια τείνει να διαδίδεται όλο και περισσότερο. Μάλιστα, το αγοραστικό κοινό εξοικειώνεται περισσότερο εκδηλώνοντας συνεχώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις διαδικτυακές αγορές.

Καθώς οι πελάτες εισέρχονται σε έναν εικονικό κόσμο, η ρεαλιστική παρουσίαση των προϊόντων μέσα από τις φωτογραφίες παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των πωλήσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Web Optimized

Φωτογραφίες συμβατές με τις πιο γνωστές πλατφόρμες όπως Shopify, Wordpress, Amazon.com, Etsy.com, Ebay.com, Skroutz.gr & BestPrice.gr.

Πλήρη Δικαιώματα Χρήσης

Τα δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών ανήκουν μόνο σε εσάς. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ελεύθερα χωρίς κρυφές χρεώσεις.

SEO Ready

Bελτιστοποίηση των φωτογραφιών σχετικά τον τύπο του αρχείου, την ανάλυση, το μέγεθος, την ονομασία για καλύτερο rank στη Google.

φωτογράφιση ρούχων concept

Πρόγραμμα επιβράβευσης για σταθερές συνεργασίες.

Επιβραβεύουμε τις μόνιμες συνεργασίες με δωρεάν φωτογραφίσεις και εκπτώσεις για πελάτες με βάση των όγκο φωτογραφίσεών τους.

Προσφέρουμε μόνιμες εκπτώσεις έως και δωρεάν φωτογραφίσεις για πελάτες που θα μας προσφέρουν νέες συνεργασίες.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτοιμοι σε 4 Βήματα

Κάθε φωτογράφιση έχει διαφορετικές ανάγκες. Για να καταφέρουμε να αναδείξουμε τη διαφορετικότητα του κάθε ρούχου ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα.

01.

Μελετάμε τις ανάγκες σας

Πριν ξεκινήσουμε την φωτογράφηση πρέπει να συζητήσουμε μαζί σας και με την εμπειρία μας να σας βοηθήσουμε για το πώς θα θέλατε να εμφανίζονται τα ρούχα σας.

02.

Προετοιμάζουμε τα ρούχα σας

Εξετάζουμε διεξοδικά τα ρούχα σας. Αφαιρούμε ετικέτες, αυτοκόλλητα και περνάμε τα ρούχα με σίδερο ή ατμό. Επίσης, αφαιρούμε με ειδική ταινία τυχόν σκόνη ή και κλωστές.

03.

Φωτογραφίζουμε τα ρούχα σας

Μόλις λάβουμε τα προϊόντα σας θα δούμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες και θα συζητήσουμε οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις έχετε. Από τη στιγμή που μας δώσετε έγκριση να προχωρήσουμε, ξεκινά η διασκέδαση.

04.

Επεξεργασία στο Photoshop

Έρχεται η ώρα να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες σας, ώστε να φαίνονται όσο πιο ρεαλιστικές, επαγγελματικές και συνάμα αψεγάδιαστες γίνεται, διατηρώντας παράλληλα τη βέλτιστη απόδοση.

φωτογράφιση ρούχων και αφαίρεση φόντου

Φωτογράφιση Ρούχων με Διαφάνεια.

Οι διαφάνειες μπορούν να προστεθούν σε οποιαδήποτε φωτογραφία δίνοντας στην εικόνα τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικό φόντο.

Στη Snapium βρίσκουμε τη σωστή γωνία από την οποία πρέπει να φωτογραφηθεί το προϊόν σας για να μπορείτε να το συνδυάσετε με όποιο φόντο αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε, όπως η εικόνα που φαίνεται εδώ.

Αφαιρούμε το φόντο της φωτογραφίας χειροκίνητα και δεν χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένους τρόπους ξακρίσματος.

Ghost Φωτογράφιση Ρούχων.

Χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές, τα είδη ένδυσης μπορούν να φωτογραφηθούν σε κούκλα που στη συνέχεια αφαιρείται δημιουργώντας αυτό που ονομάζουμε “Ghost φωτογράφιση”.

Είναι μια καλή λύση που χρησιμοποιείται στη φωτογράφιση ρούχων. Στη Snapium έχουμε κούκλες ανδρικού και γυναικείου φύλου όλων των ηλικιών. Κατά την αποστολή ενδυμάτων συνιστάται η επιλογή μεσαίων μεγεθών, εφόσον είναι δυνατόν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ghost φωτογράφιση ρούχων
φωτογράφιση διάφανων προϊόντων

Flat Φωτογράφιση.

Η επιτραπέζια ή αλλιώς επίπεδη φωτογραφία ρούχων αποτελεί μια πολύ οικονομική και σχετικά εύκολη λύση.

Την προτείνουμε κυρίως σε μπλουζάκια, μαγιό και αξεσουάρ όπως σκουφιά, κασκόλ και κάλτσες. Δύσκολα θα μπορέσουμε να αναδείξουμε ένα φόρεμα ή ένα παντελόνι τύπου κάπρι.

Μια Flat φωτογραφία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί σαν διαφημιστικό banner ή σε κάποιο δημοσίευμα στο Facebook ή το Instagram.

Συνδυάστε τη flat φωτογράφιση με την δημιουργία .gif και δημιουργήστε αποτέλεσμα σαν και αυτό στην εικόνα. Προσοχή όμως καθώς όπως παρατηρήσατε το .gif δεν έχει καλή χρωματική ποιότητα.

Φωτογράφιση Ρούχων 360° & Δημιουργία Gif.

Η φωτογράφιση σε πλήρη περιστροφή είναι από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στη φωτογράφιση ρούχων καθώς ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να παρατηρήσει το ρούχο από όλες τις πλευρές..

Οι τρόποι εφαρμογής είναι 3. 1. Το gif είναι ένα αρχείο εικόνας, που υποστηρίζει κίνηση αλλά έχει περιορισμό 256 χρωμάτων οπότε δεν αποδίδει πολύ καλή χρωματική ποιότητα. 2. Φωτογραφίες από όλες τις πλευρές οι οποίες μετά την επεξεργασία μοντάρονται σε video. 3. Χρήση ειδικού προγράμματος που παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να περιστρέφει το ρούχο αριστερά δεξιά.

φωτογράφιση προϊόντων 360 μοιρών
φωτογράφιση ρούχων outdoors

Φωτογράφιση Ρούχων Lifestyle.

Η LifeStyle φωτογράφιση ενδείκνυται για φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν σε σαλόνια περιοδικών, κεντρικές σελίδες eshop, social media και λοιπές διαφημιστικές εκστρατείες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλύσουμε από κοινού τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την πιο ταιριαστή λύση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φωτογράφιση Ρούχων σε Μοντέλο.

Ένα μοντέλο, ακόμα και μερικής απασχόλησης, κάνει τα ρούχα στις φωτογραφίες πιο επιθυμητά, καθώς η ζωντάνια του και ο ρεαλισμός του βοηθά τον πελάτη να ταυτιστεί με το ρούχο.

Προσθέτει επαγγελματισμό σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να κάνει ένα αδιάφορο ρούχο να φαίνεται πολύ εντυπωσιακό.

Τα μοντέλα τονίζουν και αναδεικνύουν τη σιλουέτα του κάθε ρούχου και σε συνδυασμό με άλλα ταιριαστά ρούχα ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να προχωρήσουν στην αγορά.

φωτογράφιση ρούχων σε μοντέλο με λευκό φόντο
φωτογράφιση παπουτσιών

Φωτογράφιση Παπουτσιών.

Εξειδικευόμαστε στην φωτογράφιση παπούτσιών και παντός τύπου υποδημάτων σε λευκό ή άλλο φόντο.

Σκοπός της είναι να εμπνεύσει τον αναγνώστη και να τον μυήσει σε ένα στιλ εμπνευσμένο από αλήθεια γεγονότα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εξειδικευμένες Φωτογραφίσεις Ρούχων Concept.

Μπορούμε να προσαρμόσουμε το φωτογραφικό αποτέλεσμα στις δικές σας ανάγκες και να αναλάβουμε και τα πιο σύνθετα project.

Δημιουργούμε ισορροπημένες συνθέσεις από ομαδικές φωτογραφίες που υπερβαίνουν τα 5 τεμάχια, αναδεικνύοντας το σύνολο των προϊόντων σας. Χρησιμοποιούμε ειδικά στηρίγματα, όπου απαιτούνται, για να αναδειχθούν τα προϊόντα σας στο σωστό πλαίσιο.

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ

Δείγματα Φωτογράφισης Ρούχων για Eshop

Παρέχουμε την καταλληλότερη λύση για να παρουσιάσετε και να πουλήσετε τα προϊόντα σας μέσα από το internet, τα social media και τους έντυπους καταλόγους. Τραβάμε διαυγείς και ευκρινείς φωτογραφίες των προϊόντων σε λευκό ή μαύρο φόντο, σε διαφάνεια και σε concept έτοιμα για να ανέβουν στο eshop σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Καθοριστικός παράγοντας στο συνολικό κόστος μίας φωτογράφισης είναι ο αριθμός των φωτογραφιών που περιλαμβάνονται στην παραγγελία. Επειδή είναι πολύ πιο αποδοτικό να φωτογραφήσουμε μεγάλες ομάδες προϊόντων στις περιπτώσεις πολλών τεμαχίων γίνονται σημαντικές εκπτώσεις. Οι σταθερές και επαναλαμβανόμενες συνεργασίες ανταμείβονται με σημαντικές εκπτώσεις.
Πολλοί πελάτες μας είναι από την επαρχία ή το εξωτερικό. Παρέχουμε υπηρεσίες ανεξάρτητα από την τοποθεσία της επιχείρησής σας. Αλλά εάν είστε εδώ με χαρά θα σας γνωρίσουμε και θα τα πούμε από κοντά! Στο πλαίσιο προστασίας και προληπτικών μέτρων απέναντι στον Covid-19, αναλαμβάνουμε την παραλαβή και την επιστροφή των προϊόντων σας εντός Αττικής, Δωρεάν.
Αν έχουμε κάνει εμείς λάθος θα αναλάβουμε να ξαναφωτογραφίσουμε το προϊόν σας ή να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες χωρίς χρέωση. Ωστόσο σε περίπτωση που επιθυμείτε επανα-φωτογράφιση για καλλιτεχνικούς ή αισθητικούς λόγους ή για λόγους που προκύπτουν από λάθος του πελάτη ή θα πρέπει να το συζητήσετε με τον υπεύθυνο που χειρίζεται την παραγγελία σας.
Με την τελική παράδοση έχετε τα πλήρη δικαιώματα για τις φωτογραφίες σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε από τις δημοσιεύσεις σας όσες φορές θέλετε, όπως σας αρέσει, χωρίς να οφείλετε να καταθέσετε οποιοδήποτε αντίτιμο σε εμάς. Επιτρέπουμε τη χρήση αυτών των φωτογραφιών σε όλες τις μορφές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης, εκτύπωσης, συσκευασίας, διαδίκτυο, τηλεόραση, κλπ. Έχετε τα πνευματικά δικαιώματα και οι φωτογραφίες δεν μπορούν να πωληθούν εκ νέου σε οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια σας.

Τιμοκατάλογος & Προδιαγραφές

Στη Snapium θέλουμε τιμές που να ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Καλέστε μας για να συζητήσουμε από κοινού την φωτογράφισή σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.

 • 4-9 φωτογραφίες

 • €15

  έκπτωση 40%
 • Ανάλυση 3000 x 3000 px
 • jpeg/ 300 DPI
 • Λευκό φόντο με σκιά
 • Χρωματικός έλεγχος
 • παράδοση από 3 ημέρες
 • 20-49 φωτογραφίες

 • €2.5

  έκπτωση 80%
 • Ανάλυση 3000 x 3000 px
 • jpeg/ 300 DPI
 • Λευκό φόντο με σκιά
 • Χρωματικός έλεγχος
 • παράδοση από 4 ημέρες
 • 50-99 φωτογραφίες

 • €1.75

  έκπτωση 90%
 • Ανάλυση 3000 x 3000 px
 • jpeg/ 300 DPI
 • Λευκό φόντο με σκιά
 • Χρωματικός έλεγχος
 • παράδοση από 6 ημέρες
 • 600+ φωτογραφίες

 • €1

  έκπτωση 96%
 • Ανάλυση 3000 x 3000 px
 • jpeg/ 300 DPI
 • Λευκό φόντο με σκιά
 • Χρωματικός έλεγχος
 • παράδοση από 8 ημέρες

* Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές. Οι τελική τιμή της φωτογράφισης αναγράφεται στην επίσημη προσφορά βάση του συνόλου των αναγκών σας που σας αποστέλλεται γραπτά, μετά από αίτημα ενδιαφέροντος.

Επαγγελματική Φωτογράφιση ρούχων

Φωτογραφικό Blog

Νέα, πληροφορίες, συμβουλές, για την επαγγελματική φωτογράφιση Ρούχων.

φωτογράφιση ρούχων
Τα 5 πιο σημαντικά είδη φωτογράφισης ρούχων
Στη φωτογράφιση ρούχων ισχύει το: “Μία φωτογραφία = καμία!”. Είμαστε σίγουροι πως και εσύ θα συμφωνούσες μαζί μας, αν αφιέρωνες λίγα λεπτά για να μπεις στη θέση του πελάτη/επισκέπτη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.
φωτογράφιση ρούχων
Τα Μυστικά της Φωτογράφισης Ρούχων
Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι θα λέγαμε το εμπόριο του σήμερα, αφού τα τελευταία χρόνια τείνει να διαδίδεται όλο και περισσότερο. Μάλιστα, το αγοραστικό κοινό αρχίζει σιγά σιγά να εξοικειώνεται περισσότερο εκδηλώνοντας ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις διαδικτυακές αγορές.
φωτογράφιση ρούχων
Φωτογράφιση με Μοντέλο ή Ghost σε κούκλα;
Ένα μοντέλο μπορεί να κάνει ακόμη και ένα αδιάφορο ρούχο να φαίνεται πανέμορφο επισημαίνοντας τη σιλουέτα του, δείχνοντας πώς τα ρούχα ταιριάζουν με άλλα κομμάτια και ενθαρρύνοντας μια φιλοδοξική προσέγγιση στην αγορά

Στοιχεία Επικοινωνίας

Στείλτε μας email
info@snapium.gr
Καλέστε μας
+30 210 4404411