Νέα Υπηρεσία Δημιουργίας E-shop με ΔΩΡΟ την πρώτη φωτογράφιση! Δες την Προσφορά ➞

Φωτογράφιση ρούχων από 1€

Με εμπειρία άνω των 50.000 φωτογραφίσεων ρούχων σε Mοντέλα και Ghost από το 2015
Φωτογραφίζουμε τα ρούχα σας στο studio μας ή στο χώρο σας και σας παραδίδουμε φωτογραφίες έτοιμες για E-shop, Καταλόγους, Lookbook & Social Media. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο στιλ φωτογράφισης που αναδεικνύει περισσότερα τα ρούχα σας.

Ποιοι Είμαστε

H Snapium Product Photography Agency είναι το φωτογραφικό πρακτορείο που αποτελεί την επιλογή των επιχειρήσεων που αναζητούν τη σωστή ολοκληρωμένη λύση για την φωτογράφιση των ρούχων τους χωρίς άσκοπους πειραματισμούς.
new-balance-logo
fila-logo
umbro-logo
reebok
boss
scotchandsoda
navyandgreen
parex φωτογράφιση παπουτσιών
armani-exchange
vasia-kostara
guylaroche
frnc
dirty laundry
aplo-clothes
humble ci
kem shoes
paranoia
maria matsouka eshop
dressman eshop development
envy fashion
ayios jackets
88 butterfly
antetokounbros
tsimikas
onezipper
SNAPIUM PRODUCT PHOTOGRAPHY

Φωτογράφιση Ρούχων για Eshop

Το ηλεκτρονικό εμπόριο τα τελευταία χρόνια τείνει να διαδίδεται όλο και περισσότερο. Μάλιστα, το αγοραστικό κοινό εξοικειώνεται περισσότερο εκδηλώνοντας συνεχώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις διαδικτυακές αγορές.

Καθώς οι πελάτες εισέρχονται σε έναν εικονικό κόσμο, η ρεαλιστική παρουσίαση των προϊόντων μέσα από τις φωτογραφίες παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των πωλήσεων.

Web Optimized

Φωτογραφίες συμβατές με τις πιο γνωστές πλατφόρμες όπως Shopify, WordPress, Amazon.com, Etsy.com, Ebay.com, Skroutz.gr & BestPrice.gr.

Πλήρη Δικαιώματα Χρήσης

Τα δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών ανήκουν μόνο σε εσάς. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για κανένα λόγο.

SEO Ready

Bελτιστοποίηση των φωτογραφιών σχετικά με τον τύπο του αρχείου, την ανάλυση, το μέγεθος, την ονομασία για καλύτερο rank στη Google.

Πρόγραμμα επιβράβευσης για σταθερές συνεργασίες

Επιβραβεύουμε τις μόνιμες συνεργασίες με δωρεάν φωτογραφίσεις και εκπτώσεις για πελάτες με βάση τον όγκο φωτογραφίσεών τους. Προσφέρουμε μόνιμες εκπτώσεις έως και δωρεάν φωτογραφίσεις για πελάτες που θα μας προσφέρουν νέες συνεργασίες.

SNAPIUM PRODUCT PHOTOGRAPHY

Έτοιμοι σε 4 Βήματα

Η διαδικασία είναι απλή. Ακολουθήστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα και η φωτογράφιση των προϊόντων σας θα έχει ολοκληρωθεί πριν το καταλάβετε.

01.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πριν ξεκινήσουμε την φωτογράφηση πρέπει να συζητήσουμε μαζί σας και με την εμπειρία μας να σας βοηθήσουμε για το πώς θα θέλατε να εμφανίζονται τα ρούχα σας.

02.

Στείλτε μας τα προϊόντα σας

Εξετάζουμε διεξοδικά τα ρούχα σας. Αφαιρούμε ετικέτες, αυτοκόλλητα και περνάμε τα ρούχα με σίδερο ή ατμό. Επίσης, αφαιρούμε με ειδική ταινία τυχόν σκόνη ή και κλωστές.

03.

Φωτογραφίζουμε τα προϊόντα σας

Μόλις λάβουμε τα προϊόντα σας θα δούμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες και θα συζητήσουμε οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις έχετε. Από τη στιγμή που μας δώσετε έγκριση να προχωρήσουμε, ξεκινά η διασκέδαση.

04.

Κατεβάστε εύκολα τις φωτογραφίες

Έρχεται η ώρα να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες σας, ώστε να φαίνονται όσο πιο ρεαλιστικές, επαγγελματικές και συνάμα αψεγάδιαστες γίνεται, διατηρώντας παράλληλα τη βέλτιστη απόδοση.

Φωτογράφιση Ρούχων με Διαφάνεια

Οι διαφάνειες μπορούν να προστεθούν σε οποιαδήποτε φωτογραφία δίνοντας στην εικόνα τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικό φόντο.

Στη Snapium βρίσκουμε τη σωστή γωνία από την οποία πρέπει να φωτογραφηθεί το προϊόν σας για να μπορείτε να το συνδυάσετε με όποιο φόντο αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε, όπως η εικόνα που φαίνεται εδώ.

Αφαιρούμε το φόντο της φωτογραφίας χειροκίνητα και δεν χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένους τρόπους ξακρίσματος.

fotografisi me διαφάνεια
fotografisi ghost

Ghost Φωτογράφιση Ρούχων

Χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές, τα είδη ένδυσης μπορούν να φωτογραφηθούν σε κούκλα που στη συνέχεια αφαιρείται δημιουργώντας αυτό που ονομάζουμε “Ghost φωτογράφιση”.

Είναι μια καλή λύση που χρησιμοποιείται στη φωτογράφιση ρούχων. Στη Snapium έχουμε ανδρικές και γυναικείες κούκλες όπως και παιδικές διαφόρων ηλικιών. Κατά την αποστολή ενδυμάτων συνιστάται η επιλογή μεσαίων μεγεθών, εφόσον είναι δυνατόν. Τα ρούχα πρέπει να είναι προσεκτικά επιλεγμένα χωρίς ατέλειες και ελαττώματα διαφορετικά υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις στο retouch και στο σιδέρωμα των ρούχων.

Φωτογράφιση ρούχων σε Μοντέλο στο Studio

Η φωτογράφιση ρούχων σε μοντέλο είναι ένα σημαντικό κομμάτι του fashion marketing. Στο Studio, έχουμε πλήρη έλεγχο στο περιβάλλον, το φωτισμό και άλλες παραμέτρους που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Η φωτογράφιση ρούχων σε μοντέλο στο στούντιο απαιτεί προσεκτική προετοιμασία και επιλογή εξοπλισμού, όπως υψηλής ποιότητας κάμερες και φακούς, καθώς και εξειδικευμένο φωτισμό. Το στυλινγκ του μοντέλου, το μακιγιάζ και το χτένισμα πρέπει να συντονίζονται με τα ρούχα, ενώ ο φωτισμός και η διάταξη του στούντιο πρέπει να είναι τέτοια ώστε να αναδεικνύουν τις λεπτομέρειες και την ποιότητα του ρούχου. Διάφορες γωνίες και ρυθμίσεις της κάμερας μπορούν να δοκιμαστούν για την καλύτερη παρουσίαση, ενώ η επεξεργασία στο Adobe Photoshop ή Lightroom είναι απαραίτητη για την τελική επεξεργασία των φωτογραφιών.

Flat Φωτογράφιση ρούχων

Η επιτραπέζια ή αλλιώς επίπεδη φωτογραφία ρούχων αποτελεί μια πολύ οικονομική και σχετικά εύκολη λύση.

Την προτείνουμε κυρίως σε μπλουζάκια, μαγιό και αξεσουάρ όπως σκουφιά, κασκόλ και κάλτσες. Δύσκολα θα μπορέσουμε να αναδείξουμε ένα φόρεμα ή ένα παντελόνι τύπου κάπρι.

Μια Flat φωτογραφία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί σαν διαφημιστικό banner ή σε κάποιο δημοσίευμα στο Facebook ή το Instagram.

Συνδυάστε τη flat φωτογράφιση με την δημιουργία .gif και δημιουργήστε αποτέλεσμα σαν και αυτό στην εικόνα. Προσοχή όμως καθώς όπως παρατηρήσατε το .gif δεν έχει καλή χρωματική ποιότητα.

Εξειδικευμένες Φωτογραφίσεις Ρούχων Concept

Μπορούμε να προσαρμόσουμε το φωτογραφικό αποτέλεσμα στις δικές σας ανάγκες και να αναλάβουμε και τα πιο σύνθετα project.
Δημιουργούμε ισορροπημένες συνθέσεις από ομαδικές φωτογραφίες που υπερβαίνουν τα 5 τεμάχια, αναδεικνύοντας το σύνολο των προϊόντων σας. Χρησιμοποιούμε ειδικά στηρίγματα, όπου απαιτούνται, για να αναδειχθούν τα προϊόντα σας στο σωστό πλαίσιο.

Φωτογράφιση Ρούχων 360° & Δημιουργία Gif

Η φωτογράφιση σε πλήρη περιστροφή είναι από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στη φωτογράφιση ρούχων καθώς ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να παρατηρήσει το ρούχο από όλες τις πλευρές..
Οι τρόποι εφαρμογής είναι 3. 1. Το gif είναι ένα αρχείο εικόνας, που υποστηρίζει κίνηση αλλά έχει περιορισμό 256 χρωμάτων οπότε δεν αποδίδει πολύ καλή χρωματική ποιότητα. 2. Φωτογραφίες από όλες τις πλευρές οι οποίες μετά την επεξεργασία μοντάρονται σε video. 3. Χρήση ειδικού προγράμματος που παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να περιστρέφει το ρούχο αριστερά δεξιά.

Φωτογράφιση Ρούχων σε Μοντέλο

Ένα μοντέλο, ακόμα και μερικής απασχόλησης, κάνει τα ρούχα στις φωτογραφίες πιο επιθυμητά, καθώς η ζωντάνια του και ο ρεαλισμός του βοηθά τον πελάτη να ταυτιστεί με το ρούχο.

Προσθέτει επαγγελματισμό σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να κάνει ένα αδιάφορο ρούχο να φαίνεται πολύ εντυπωσιακό. Τα μοντέλα τονίζουν και αναδεικνύουν τη σιλουέτα του κάθε ρούχου και σε συνδυασμό με άλλα ταιριαστά ρούχα ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να προχωρήσουν στην αγορά.

Φωτογράφιση Ρούχων Lifestyle

Η LifeStyle φωτογράφιση ενδείκνυται για φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν σε σαλόνια περιοδικών, κεντρικές σελίδες eshop, social media και λοιπές διαφημιστικές εκστρατείες.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλύσουμε από κοινού τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την πιο ταιριαστή λύση.

Φωτογράφιση Παπουτσιών

Εξειδικευόμαστε στην φωτογράφιση παπούτσιών και παντός τύπου υποδημάτων σε λευκό ή άλλο φόντο.
Σκοπός της είναι να εμπνεύσει τον αναγνώστη και να τον μυήσει σε ένα στιλ εμπνευσμένο από αλήθεια γεγονότα.

Φωτογράφιση Τσάντας

Η φωτογράφιση τσάντας είναι μια διαδικασία καίριας σημασίας για την προώθηση και την πώληση του προϊόντος. Είτε πρόκειται για μια μόδας τσάντα, είτε για μια λειτουργική τσάντα, η φωτογράφιση μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πώς αντιλαμβάνονται το προϊόν οι πελάτες.
Τα βήματα για τη φωτογράφιση τσάντας περιλαμβάνουν τον καθορισμό του σκοπού, την επιλογή περιβάλλοντος, τον σωστό φωτισμό και τις γωνίες λήψης. Στυλιζαρισμός και δοκιμή αναλογιών σε σχέση με μοντέλο είναι σημαντικά, ενώ η μετεπεξεργασία βελτιώνει το τελικό αποτέλεσμα. Η ποικιλία φωτογραφιών εξασφαλίζει επιλογές για την τελική επιλογή.

SNAPIUM PRODUCT PHOTOGRAPHY

Δείγματα Φωτογράφισης Ρούχων για Eshop

Παρέχουμε την καταλληλότερη λύση για να παρουσιάσετε και να πουλήσετε τα προϊόντα σας μέσα από το internet, τα social media και τους έντυπους καταλόγους. Τραβάμε διαυγείς και ευκρινείς φωτογραφίες των προϊόντων σε λευκό ή μαύρο φόντο, σε διαφάνεια και σε concept έτοιμα για να ανέβουν στο eshop σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ανακαλύψτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για τη φωτογράφιση των προϊόντων σας. Σε κάθε περίπτωση καλέστε μας στο 2104404411 για περισσότερες πληροφορίες.
Καθοριστικός παράγοντας στο συνολικό κόστος μίας φωτογράφισης είναι ο αριθμός των φωτογραφιών που περιλαμβάνονται στην παραγγελία. Επειδή είναι πολύ πιο αποδοτικό να φωτογραφήσουμε μεγάλες ομάδες προϊόντων στις περιπτώσεις πολλών τεμαχίων γίνονται σημαντικές εκπτώσεις. Οι σταθερές και επαναλαμβανόμενες συνεργασίες ανταμείβονται με σημαντικές εκπτώσεις.
Πολλοί πελάτες μας είναι από την επαρχία ή το εξωτερικό. Παρέχουμε υπηρεσίες ανεξάρτητα από την τοποθεσία της επιχείρησής σας. Αλλά εάν είστε εδώ με χαρά θα σας γνωρίσουμε και θα τα πούμε από κοντά!
Αν έχουμε κάνει εμείς λάθος θα αναλάβουμε να ξαναφωτογραφίσουμε το προϊόν σας ή να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες χωρίς χρέωση. Ωστόσο σε περίπτωση που επιθυμείτε επανα-φωτογράφιση για καλλιτεχνικούς ή αισθητικούς λόγους ή για λόγους που προκύπτουν από λάθος του πελάτη θα πρέπει να το συζητήσετε με τον υπεύθυνο που χειρίζεται την παραγγελία σας.
Καλή φωτιστική διάταξη, καθαρό φόντο, και προσεκτική σύνθεση είναι σημαντικοί παράγοντες. Προβάλλετε τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος και χρησιμοποιήστε κοντινά πλάνα για να δείξετε λεπτομέρειες. Σκεφτείτε τον στόχο και το κοινό σας και προσαρμόστε το στυλ της φωτογραφίας ανάλογα.
Η φωτογράφιση προϊόντων με ή χωρίς σκιά εξαρτάται από το επιθυμητό στυλ και μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρει η φωτογραφία. Οι φωτογραφίες με σκιά προσδίδουν βάθος και ρεαλισμό, δημιουργούν κομψή αισθητική και μπορούν να εστιάσουν την προσοχή στο προϊόν. Από την άλλη, οι φωτογραφίες χωρίς σκιά προσφέρουν καθαρότητα, αναδεικνύουν τα χρώματα και μπορούν να δημιουργήσουν μια μοντέρνα και ελαφριά ατμόσφαιρα.
Με την τελική παράδοση έχετε τα πλήρη δικαιώματα για τις φωτογραφίες σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να τις τις χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε από τις δημοσιεύσεις σας όσες φορές θέλετε, όπως σας αρέσει, χωρίς να οφείλετε να καταθέσετε οποιοδήποτε αντίτιμο σε εμάς. Επιτρέπουμε τη χρήση αυτών των φωτογραφιών σε όλες τις μορφές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης, εκτύπωσης, συσκευασίας, διαδίκτυο, τηλεόραση, κλπ Έχετε τα πνευματικά δικαιώματα και οι φωτογραφίες δεν μπορούν να πωληθούν εκ νέου σε οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια σας.

SNAPIUM PRODUCT PHOTOGRAPHY

Τιμοκατάλογος & Προδιαγραφές

Στη Snapium θέλουμε τιμές που να ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Καλέστε μας για να συζητήσουμε από κοινού την φωτογράφισή σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.

1 εως 19 φωτογραφιες

100 / ώρα
  • Ανάλυση: 3.000 x 3.000 px
  • Αρχείο: Jpeg / 300 dpi
  • Φόντο: Λευκό / Μαύρο με σκιά
  • Χρωματικός Έλεγχος

20 εως 99 φωτογραφιες

80 / ώρα
  • Ανάλυση: 3.000 x 3.000 px
  • Αρχείο: Jpeg / 300 dpi
  • Φόντο: Λευκό / Μαύρο με σκιά
  • Χρωματικός Έλεγχος
Most Popular

100 εως 599 φωτοφραφιες

60 / ώρα
  • Ανάλυση: 3.000 x 3.000 px
  • Αρχείο: Jpeg / 300 dpi
  • Φόντο: Λευκό / Μαύρο με σκιά
  • Χρωματικός Έλεγχος

+600 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

40 / ώρα
  • Ανάλυση: 3.000 x 3.000 px
  • Αρχείο: Jpeg / 300 dpi
  • Φόντο: Λευκό / Μαύρο με σκιά
  • Χρωματικός Έλεγχος
* Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές. Η τελική τιμή της φωτογράφισης αναγράφεται στην επίσημη προσφορά βάσει του συνόλου των αναγκών σας που σας αποστέλλεται γραπτά, μετά από αίτημα ενδιαφέροντος.

Φωτογραφικό Blog

Νέα, πληροφορίες, συμβουλές, για την επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων.
what is webp?
Φωτογράφιση Κοσμημάτων
Snapium Product Photography

Τι είναι τα Webp αρχεία;

Το WebP (Web Picture Format) είναι ένα σύγχρονο μορφότυπο εικόνας που αναπτύχθηκε από την Google. Είναι σχεδιασμένο να είναι μια πιο αποτελεσματική και αναβαθμισμένη μορφή εικόνας από το JPEG και το PNG, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα εικόνας σε μικρότερο μέγεθος αρχείου.

Διάβασε το άρθρο »