Νέα Υπηρεσία Δημιουργίας E-shop με ΔΩΡΟ την πρώτη φωτογράφιση! Δες την Προσφορά ➞

Φωτογράφιση κοσμημάτων

Με προσοχή στη λεπτομέρεια.
Φωτογραφίζουμε τα κοσμήματά σας στο studio μας ή στο χώρο σας και σας παραδίδουμε φωτογραφίες έτοιμες για E-shop, Καταλόγους, Lookbook & Social Media. Θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου στιλ φωτογράφισης που θα ανδείξει στο μέγιστο τα κοσμήματά σας.

Ποιοι Είμαστε

H Snapium Product Photography Agency είναι το φωτογραφικό πρακτορείο που αποτελεί την επιλογή των επιχειρήσεων που αναζητούν τη σωστή ολοκληρωμένη λύση για την φωτογράφιση των προϊόντων τους χωρίς άσκοπους πειραματισμούς.
zolotas
rebecca jewels
noitakis jewels
charles jewels
miss mad
lacross
greek jewel box
dkny
roussaki jewels
evzo jewels
SNAPIUM PRODUCT PHOTOGRAPHY

Φωτογράφιση Προϊόντων που κάνει τη διαφορά

Παρέχουμε την καταλληλότερη λύση για να παρουσιάσετε και να πουλήσετε τα προϊόντα σας. Εξετάζουμε την κάθε φωτογράφιση με διαφορετικό μάτι και με την εμπειρία μας, σας προτείνουμε την πιο ταιριαστή λύση.

Κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο eshop σας, τη στιγμή που μας δίνετε την τελική έγκριση. Στο σωστό μέγεθος για να φορτώνουν γρήγορα και με τη σωστή seo περιγραφή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε εξατομικευμένη προσφορά.

Web Optimized

Φωτογραφίες συμβατές με τις πιο γνωστές πλατφόρμες όπως Shopify, WordPress, Amazon.com, Etsy.com, Ebay.com, Skroutz.gr & BestPrice.gr.

Πλήρη Δικαιώματα Χρήσης

Τα δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών ανήκουν μόνο σε εσάς. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για κανένα λόγο.

SEO Ready

Bελτιστοποίηση των φωτογραφιών σχετικά με τον τύπο του αρχείου, την ανάλυση, το μέγεθος, την ονομασία για καλύτερο rank στη Google.

Πρόγραμμα επιβράβευσης για σταθερές συνεργασίες

Επιβραβεύουμε τις μόνιμες συνεργασίες με δωρεάν φωτογραφίσεις και εκπτώσεις για πελάτες με βάση τον όγκο φωτογραφίσεών τους. Προσφέρουμε μόνιμες εκπτώσεις έως και δωρεάν φωτογραφίσεις για πελάτες που θα μας προσφέρουν νέες συνεργασίες.

SNAPIUM PRODUCT PHOTOGRAPHY

Έτοιμοι σε 4 Βήματα

Η διαδικασία είναι απλή. Ακολουθήστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα και η φωτογράφιση των προϊόντων σας θα έχει ολοκληρωθεί πριν το καταλάβετε.

01.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πριν ξεκινήσουμε όποιες διαδικασίες συζητάμε μαζί τις ανάγκες σας και προτείνουμε το καλύτερο τρόπο που θα αναδείξει τα κοσμήματά σας.

02.

Στείλτε μας τα προϊόντα σας

Ακόμα και τα πιο ακριβά κοσμήματα περνάνε από ειδική επεξεργασία όπου αφαιρούμε χειροκίνητα γρατζουνιές, σκόνες και σημάδια που μπορεί να μη φαίνονται με γυμνό μάτι.

03.

Φωτογραφίζουμε τα προϊόντα σας

Διορθώνουμε τα χρώματα σύμφωνα με την κάθε ποιότητα. Οι πολύτιμοι λίθοι ακονίζονται και καθαρίζονται για να δείξουν μέγιστο σπινθηρισμό και τις όμορφες όψεις τους.

04.

Κατεβάστε εύκολα τις φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες ευθυγραμμίζονται και ισιώνουν ώστε το κόσμημα να βρίσκεται στο κέντρο. Στη συνέχεια περικόπτεται στην τέλεια διάσταση για να ταιριάζει με τον ιστότοπό σας

Φωτογράφιση Κοσμημάτων στο Studio

Ένα κόσμημα αποτελείται συνήθως από πολλά στοιχεία και υλικά. Για να φωτιστεί επαρκώς και να φανούν όλες του οι λεπτομέρειες του, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο επαγγελματικός φωτισμός.
Στη Snapium έχουμε ένα πλήρες ελεγχόμενο σύστημα φωτισμού και βρίσκουμε πάντοτε τη σωστή γωνία από την οποία πρέπει να φωτογραφηθεί το κόσμημά σας για να αναδειχθεί η πραγματική ομορφιά του.
jewelry photography
φωτογράφιση κοσμημάτων

Συλλογική φωτογράφιση Κοσμημάτων

Απεικονίζουμε τη συλλογή των κοσμημάτων σας με μοναδικό τρόπο που αναδεικνύει ισάξια όλα τα κοσμήματα.
Μενταγιόν, δαχτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια «ποζάρουν» στον φωτογραφικό φακό της Snapium δημιουργώντας συνθέσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Φωτογράφιση Κοσμημάτων με Μοντέλο

Το ανθρώπινο σώμα και δη το γυναικείο αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα «ντεκόρ» στην φωτογράφιση κοσμημάτων. Στη Snapium η φωτογράφιση με φυσικό μοντέλο μπορεί να είναι από μόνη της ένα έργο τέχνης.

Πέραν του επαγγελματισμού που αποπνέει, αποτελεί το απόλυτο θέλγητρο για για τους υποψήφιους πελάτες καθώς ζωντανεύει – οπτικοποιεί τα κοσμήματά σας με αποτέλεσμα να θέλουν να τα αποκτήσουν.

Εξειδικευμένες Φωτογραφίσεις Προϊόντων Concept

Μπορούμε να προσαρμόσουμε το φωτογραφικό αποτέλεσμα στις δικές σας ανάγκες και να αναλάβουμε και τα πιο σύνθετα project.
Δημιουργούμε ισορροπημένες συνθέσεις από ομαδικές φωτογραφίες που υπερβαίνουν τα 5 τεμάχια, αναδεικνύοντας το σύνολο των κοσμημάτων σας. Χρησιμοποιούμε ειδικά στηρίγματα, όπου απαιτούνται, για να αναδειχθούν τα κοσμήματά σας στο σωστό πλαίσιο.
φωτογράφιση κοσμημάτων

SNAPIUM PRODUCT PHOTOGRAPHY

Δείγματα Φωτογράφισης Κοσμημάτων

Παρέχουμε την καταλληλότερη λύση για να παρουσιάσετε και να πουλήσετε τα προϊόντα σας μέσα από το internet και τους έντυπους καταλόγους. Τραβάμε διαυγείς και ευκρινείς φωτογραφίες των προϊόντων σε λευκό ή μαύρο φόντο, σε διαφάνεια και σε concept.

Συχνές Ερωτήσεις

Ανακαλύψτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για τη φωτογράφιση των προϊόντων σας. Σε κάθε περίπτωση καλέστε μας στο 2104404411 για περισσότερες πληροφορίες.
Καθοριστικός παράγοντας στο συνολικό κόστος μίας φωτογράφισης είναι ο αριθμός των φωτογραφιών που περιλαμβάνονται στην παραγγελία. Επειδή είναι πολύ πιο αποδοτικό να φωτογραφήσουμε μεγάλες ομάδες προϊόντων στις περιπτώσεις πολλών τεμαχίων γίνονται σημαντικές εκπτώσεις. Οι σταθερές και επαναλαμβανόμενες συνεργασίες ανταμείβονται με σημαντικές εκπτώσεις.
Πολλοί πελάτες μας είναι από την επαρχία ή το εξωτερικό. Παρέχουμε υπηρεσίες ανεξάρτητα από την τοποθεσία της επιχείρησής σας. Αλλά εάν είστε εδώ με χαρά θα σας γνωρίσουμε και θα τα πούμε από κοντά!
Αν έχουμε κάνει εμείς λάθος θα αναλάβουμε να ξαναφωτογραφίσουμε το προϊόν σας ή να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες χωρίς χρέωση. Ωστόσο σε περίπτωση που επιθυμείτε επανα-φωτογράφιση για καλλιτεχνικούς ή αισθητικούς λόγους ή για λόγους που προκύπτουν από λάθος του πελάτη θα πρέπει να το συζητήσετε με τον υπεύθυνο που χειρίζεται την παραγγελία σας.
Καλή φωτιστική διάταξη, καθαρό φόντο, και προσεκτική σύνθεση είναι σημαντικοί παράγοντες. Προβάλλετε τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος και χρησιμοποιήστε κοντινά πλάνα για να δείξετε λεπτομέρειες. Σκεφτείτε τον στόχο και το κοινό σας και προσαρμόστε το στυλ της φωτογραφίας ανάλογα.
Η φωτογράφιση προϊόντων με ή χωρίς σκιά εξαρτάται από το επιθυμητό στυλ και μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρει η φωτογραφία. Οι φωτογραφίες με σκιά προσδίδουν βάθος και ρεαλισμό, δημιουργούν κομψή αισθητική και μπορούν να εστιάσουν την προσοχή στο προϊόν. Από την άλλη, οι φωτογραφίες χωρίς σκιά προσφέρουν καθαρότητα, αναδεικνύουν τα χρώματα και μπορούν να δημιουργήσουν μια μοντέρνα και ελαφριά ατμόσφαιρα.
Με την τελική παράδοση έχετε τα πλήρη δικαιώματα για τις φωτογραφίες σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να τις τις χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε από τις δημοσιεύσεις σας όσες φορές θέλετε, όπως σας αρέσει, χωρίς να οφείλετε να καταθέσετε οποιοδήποτε αντίτιμο σε εμάς. Επιτρέπουμε τη χρήση αυτών των φωτογραφιών σε όλες τις μορφές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης, εκτύπωσης, συσκευασίας, διαδίκτυο, τηλεόραση, κλπ Έχετε τα πνευματικά δικαιώματα και οι φωτογραφίες δεν μπορούν να πωληθούν εκ νέου σε οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια σας.

SNAPIUM PRODUCT PHOTOGRAPHY

Τιμοκατάλογος & Προδιαγραφές

Στη Snapium θέλουμε τιμές που να ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Καλέστε μας για να συζητήσουμε από κοινού την φωτογράφισή σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.

1 εως 19 φωτογραφιες

100 / ώρα
 • Ανάλυση: 3.000 x 3.000 px
 • Αρχείο: Jpeg / 300 dpi
 • Φόντο: Λευκό / Μαύρο με σκιά
 • Χρωματικός Έλεγχος

20 εως 99 φωτογραφιες

80 / ώρα
 • Ανάλυση: 3.000 x 3.000 px
 • Αρχείο: Jpeg / 300 dpi
 • Φόντο: Λευκό / Μαύρο με σκιά
 • Χρωματικός Έλεγχος
Most Popular

100 εως 599 φωτοφραφιες

60 / ώρα
 • Ανάλυση: 3.000 x 3.000 px
 • Αρχείο: Jpeg / 300 dpi
 • Φόντο: Λευκό / Μαύρο με σκιά
 • Χρωματικός Έλεγχος

+600 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

40 / ώρα
 • Ανάλυση: 3.000 x 3.000 px
 • Αρχείο: Jpeg / 300 dpi
 • Φόντο: Λευκό / Μαύρο με σκιά
 • Χρωματικός Έλεγχος
* Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές. Η τελική τιμή της φωτογράφισης αναγράφεται στην επίσημη προσφορά βάσει του συνόλου των αναγκών σας που σας αποστέλλεται γραπτά, μετά από αίτημα ενδιαφέροντος.